Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni, învinsă din nou de CSM Ceahlăul

Șomuz Fălticeni ratează șansa unei calificări în 16-zecimile Cupei României după eșecul în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț. 

În decurs de doar patru zile Ceahlăul Piatra Neamț i-a adus cu picioarele pe pământ pe cei de la Șomuz Fălticeni, revelația acestui început de sezon. După victoria din campionat, de sâmbătă, 17 octombrie, pietrenii s-au impus și astăzi în Cupa României. Dacă în campionat a fost un joc mai echilibrat, iar formația nemțeană a trecut la limită cu scorul de 1-0, astăzi lecția oferită de Ceahlăul a fost una dintre cele mai drastice.
La finalul celor 90 de minute, tabela de marcaj a arătat un usturător 0-4. Pentru Ceahlăul au înscris rând pe rând, Andrei Curpăn în minutul 26, urmat în repriza secundă de fostul jucător al Forestei și al celor de la Șomuz Fălticeni, Andrei Mateiciuc care a dublat avantajul în minutul 67. Marius Matei a dus scorul la 3-0 în minutul 76, iar Vlăduț Andreș a închis tabela la 4-0 în minutul 87.
De precizat că gazdele nu au putut conta pe patru jucători aceștia fiind depistați pozitiv cu Covid-19, chiar cu o zi înaintea jocului.
Pentru cele două combatante de astăzi urmează în weekend meciuri de campionat. Șomuz Fălticeni se va deplasa la Rădăuți pentru jocul cu CSM Bucovina, în vreme ce Ceahlăul va primi acasă vizita celor din Huși.
Articol scris de: Dragoș Negură
Sursa foto: Codrin Anton
Total
0
Shares
Related Posts