Sponsori Sponsori

CSM Râmnicu Sărat, primul obstacol al Forestei Suceava în drumul spre Liga a II-a

Ne aflăm în zilele acelea din sezon când tot ce a fost până acum se șterge făcând loc pentru ce va urma să fie. Zilele acelea când și cel mai pesimist suporter speră că totuși anul ăsta o să fie anul nostru și vom reuși să ne separăm de divizia C.

291 de kilometri despart Suceava de Râmnicu Sărat, primul popas ce stă în calea revenirii după 6 ani în eșalonul secund al fotbalului românesc.

Adversarul? Sub denumirea oficială de CSM Olimpia Râmnicu Sărat, cunoscută în acest an drept surpriza din seria a doua a ligii a treia. Formație cu un buget inferior competitoarelor și cu un obiectiv oarecum modest, după cum aflăm din presa locală, “clasarea în primele 5” echipe ale seriei.

Pericolul principal al acestei echipe care a lăsat în spate trupe precum fosta noastră cunoștiință Aerostar Bacău sau CSM Focșani îl constituie abundența de jucători proveniți din play off ligii a doua de la Gloria Buzău, nu mai puțin de șapte fotbaliști din lotul CSM Olimpia sunt aduși din “Crâng”.

Mai presus de statistici, Foresta Suceava întâlnește miercuri în deplasare o formație ce și-a anunțat statutul de boxer ce nu are nimic de pierdut, cum menționam anterior, Râmnicu Sărat și-a depășit cu mult obiectivul, deci e de așteptat ca adversarul galben-verzilor să nu joace cu teama obișnuită a outsiderului.

Dacă e să ne facem griji pentru ceva, este pentru că o singură formație din seria a doua s-a impus în acest an pe stadionul “Olimpia”, este vorba despre Aerostar Bacău.

 

Articol scris de: Marian Silviu

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts