Împreună îi îndeplinim visul lui Sergiu Ieremie

Acum, când se apropie Crăciunul şi toată lumea încearcă să fie mai bună, am dorit să prezentăm cazul unui tânăr talentat, legitimat la Liceul cu Program Sportiv Suceava, pe numele său Sergiu Ieremie, care îşi vede năruit visul de a ajunge un mare fotbalist, din cauza unei grave accidentări.

Necazul s-a produs în urmă cu o lună, la un meci din campionatul naţional de juniori, la Bacău, când sportivul în vârstă de doar 16 ani a suferit leziuni foarte serioase la genunchi în urma unui fault comis de un adversar asupra sa, alegându-se cu ligamentele încrucişate rupte, dar şi cu meniscul rupt.

„Îmi pare nespus de rău pentru ce a păţit acest băiat, mai ales când văd cât de mult suferă. E un copil foarte serios şi devotat, pe care l-am descoperit la Bosanci, în urmă cu 7 ani. Ne puneam mari speranţe în el, pentru că posedă o viteză de deplasare foarte bună, excelează la capitolul forţă şi loveşte mingea aşa cum trebuie cu piciorul stâng. Are şi o fibră musculară foarte bine definită, ceva în genul lui Daniel Bălan. Pentru a putea reintra în circuit, are nevoie de o operaţie de reconstrucţie a genunchiului şi de transplant de ligamente, iar o astfel de operaţie costă în jur de 3.000 de euro, sumă care depăşeşte posibilităţile părinţilor. De aceea, fac un apel la toţi cei care pot să ajute, pentru că ar fi păcat să se piardă un astfel de talent, Sergiu fiind unul dintre liderii generaţiei sale şi un copil care visează de mic să ajungă fotbalist”, a declarat antrenorul Marius Lup, de la LPS Suceava.

Cei care doresc să facă o faptă bună de sărbători pot depune bani în conturile: euro-RO26INGB0000999903375364 şi lei-RO90INGB0000999903469078, deschise la Banca ING.

 

Articol preluat: Monitorul de Suceava

Total
0
Shares
Related Posts