Favoritele s-au impus în etapa a XII-a a Ligii a IV-a

Formația Șoimii Gura Humorului rămâne lider și după etapa cu numărul 12. Juniorul Salcea și Juniorul Suceava completează podiumul Ligii a IV-a. 

Spectacol în duelul dintre Moldova Drăgușeni și Forestierul Frumosu. Gazdele s-au impus cu scorul de 5-2. ”Dubla” lui Ionuț Niță și ”hat-trick-ul” lui Constantin Nechitoaia au răpus-o pe formația din Frumosu. Trei puncte care le dă speranțe jucătorilor din Drăgușeni care s-au apropiat tot mai mult de echipele din top 5.

Juniorul Suceava i-a oferit grupării Bradul Putna un duș rece pe stadionul ”1 Mai” din Ițcani. Trupa lui Bogdan Pantea a dispus de formația pregătită de Dimitrie Bîru cu scorul de 4-0 grație reușitelor semnate de Robert Ciornei (3 goluri) și Adrian Stîncă. În urma acestui succes, ”juniorii” suceveni urcă pe locul al treilea în clasamentul Ligii a IV-a.

Recolta Fântânele a trecut cu 3-0 de ”muribunda” Bucovina Dărmănești care nu se mai regăsește în acest sezon competițional. Dintr-o echipă cu pretenții la începutul campionatului, formația din Dărmănești abia supraviețuiește în Liga a IV-a.

Gruparea Șoimii Gura Humorului au dat de pământ cu ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc. Humorenii au marcat de cinci ori în poarta câmpulungenilor. Golurile au fost înscrise de Lucian Luchian, Nicușor Kuruc (2 goluri) și Răzvan Bîgu (2 goluri).

Victorie importantă și pentru Progresul Frătăuții Vechi care a trecut cu scorul de 4-1 de Sporting Poieni Solca. Trei puncte care o duc pe formația din Frătăuții Vechi pe locul al 9-lea după 12 etape.

Juniorul Salcea a câștigat categoric derby-ul cu Șomuzul Preutești. Trupa lui Paul Bosancu s-a impus cu scorul de 4-0. Golurile echipei din Salcea au fost înscrise de Emanuel Moloce, David Barbir, Radu Tomescu și Nicolae Șandru.

Cel mai spectaculos joc al rundei s-a disputat la Iacobeni între Minerul și Viitorul Liteni. Oaspeții s-au impus cu scorul de 6-4. Pentru gruparea din Iacobeni au înscris Răzvan Ivan, Iulian Țîmpău, Darius Clanetaru și Marius Baicu, în timp ce pentru formația oaspete Alin Scutariu (3 goluri), Ionuț Nutescu, Dănuț Lungu și Adrian Gheorghiciuc.

Clasamentul Ligii a IV-a:

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 11 30p
2 ACS Juniorul Salcea 11 28p
3 ACS Juniorul Suceava 11 27p
4 CS Bradul Putna 11 25p
5 ACS Forestierul Frumosu 11 22p
6 CSO Viitorul Liteni 12 21p
7 ACS Moldova Drăgușeni 12 20p
8 ACS Şomuzul Preuteşti 12 17p
9 AS Progresul Frătăuții Vechi 11 14p
10 AS Minerul Iacobeni 11 12p
11 ACS Sporting Poieni Solca 11 12p
12 ACS Recolta Fântânele 11 7p
13 AS Bucovina Dărmănești 11 6p
14 AS Amatorii Rarău 11 3p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 11 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Florin Constantin 

Total
0
Shares
Related Posts