Sponsori Sponsori

Dorin Goian: ”Suntem dezavantajați de țintarul seriei I în primele patru jocuri”

Prezent în cadrul unei emisiuni online pe SportSV.ro, Dorin Goian, tehnicianul Forestei Suceava a precizat că și-ar fi dorit să întâlnească echipe mai accesibile în primele etape ale sezonului. 

Foresta Suceava va debuta oficial în noul sezon al Ligii a III-a, sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 17:00, într-un joc în compania uneia dintre contracandidatele la promovarea în Liga a II-a, Știința Miroslava. Goe consideră că jucătorii ating o formă bună abia după câteva etape jucate, iar ”galben-verzii” sunt dezavantajați în urma țintarului stabilit de Federația Română de Fotbal. În primele etape ale Ligii a III-a, sucevenii vor da piept cu câteva dintre contracandidatele la promovare, însă fostul internațional este încrezător că fotbaliștii săi au înțeles obiectivul echipei și vor debuta cu dreptul în noua ediție de campionat.

Dorin Goian: ”Trebuie să abordăm fiecare joc la capacitate maximă”

”Suntem dezavantajați de țintar, nu mi-aș fi dorit să întâlnim în primele patru etape formațiile cele mai bune ale seriei noastre. Sunt jucători care ni s-au alăturat în ultima săptămână sau chiar în ultimele două săptămâni și care nu au apucat să se acomodeze. Putem spune că din punctul ăsta de vedere suferim puțin la capitolul omogenitate, dar noi trebuie să abordăm fiecare joc la capacitate maximă și să fim concentrați, lucru pe care l-am transmis și băieților. Personal, abia așteptam să înceapă campionatul pentru că deja ne săturasem de atâtea antrenamente. Ne era dor de presiunea jocului și să jucăm pe puncte fiecare meci.”, a precizat Dorin Goian, tehnicianul ”galben-verzilor”. 

Fostul internațional vrea să debuteze cu dreptul pe banca tehnică a galben-verzilor. 

”Ne dorim să începem cu dreptul în prima etapă, însă știm că nu va fi ușor pentru că Miroslava s-a întărit în această perioadă. De asemenea este o echipă foarte bună cu un antrenor cu o experiență foarte mare în fotbalul românesc. Miroslava este una dintre echipele care și-a anunțat intenția de a promova, dar eu cred că avem un lot valoros care ne permite să ne batem cu oricine din serie.”, a mai adăugat Goian. 

Foresta Suceava va evolua, sâmbătă, 12 septembrie, începând cu ora 17:00, pe stadionul Areni, în compania formației Știința Miroslava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts