LPS Suceava rămâne pe podium în Liga Elitelor U16 și după etapa a VIII-a

LPS Suceava a învins gruparea LPS Iași cu scorul de 4-2 în etapa a VIII-a a Ligii Elitelor U16 și se menține în continuare pe podium ocupând locul al treilea. 

Echipa de fotbal U16 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava, pregătită de profesorul Andrei Ițco, continuă seria jocurilor foarte bune în Liga Elitelor. Jucătorii lui Ițco s-au impus în week-end la Iași cu scorul de 4-2 grație rușitelor semnate de Augustin Găină și un hat-trick al lui Ștefan Petraru.

Antrenorul Andrei Ițco s-a bazat pe următorul lot pentru deplasarea din Copou: Anton Alexandru, Apetrei Păunel, Băbăscu Victor, Bodnariuc Albert, Burlacu Sebastian, Crițan Gabriel, Daneliuc Daniel, David Claudiu, Gavrilovici Luca, Găină Augustin, Găină Fabian, Panciuc Iustin, Petraru Ștefan, Toderean Cosmin, Recolciuc Ștefan, Roșca Vlad, Lupu Cristian, Scripcariu Matei.

Andrei Ițco: ”Echipa se află într-o formă bună și vrem să continuăm acest progres”

”Am reușit să ne menținem pe podiumul celui mai bun campionat la nivel de juniori – Liga Elitelor. Am început jocul foarte bine, dominând, ne-am creat 5-6 ocazii de gol, dar contrar jocului am primit gol din lovitură de la colț, la prima acțiune de atac al adversarilor, în minutul 25. A doua repriză a început identic și am primit gol la singura acțiune de poartă a adversarilor, dar am revenit repede și am reușit să restabilim elaglitatea prin Augustin Găină și Ștefan Petraru, ca mai apoi să ne desprindem pe tabelă prin alte două reușite ale lui Ștefan Petraru. Am dominat și finalul de joc, având încă 3-4 ocazii.”, a transmis profesorul Andrei Ițco.

Antrenorul echipei sucevene vede un viitor strălucit pentru jucătorii săi care dau un randament tot mai bun de la joc la joc și care vor avea ocazia cât de curând să-și etaleze calitățile și în cadrul echipelor de seniori atât din județ cât și din afară.

”Sunt bucuros că am reușit să ne mobilizăm, și să revenim de la 2-0. Am mare încredere în această grupă, o grupă cu care lucrez de aproximativ 9 ani, ani în care am câștigat foarte multe campionate și turnee la nivel național, dar sunt și unii sportivi care au întregit lotul în ultimii ani și s-au integrat foarte bine. În lot avem și sportivi componenți și ai lotului național și sunt sigur că vor mai urma și alții. Iar în curând vor face și pasul și la echipele de seniori.”, a conchis tânărul antrenor sucevean, Andrei Ițco.

În runda următoare, jucătorii lui Ițco vor primi vizita grupării ACS Petrolul 52 pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Jocul este programat să se dispute, sâmbătă, 15 octombrie, începând cu ora 12:00.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts