Sponsori Sponsori

Doi jucători U21 crescuți de CFR Cluj au semnat în cursul acestei săptămâni cu Foresta Suceava

Conducerea clubului Foresta Suceava a ajuns la o înțelegere în privința împrumutului a doi tineri jucători talentați crescuți de campioana României, CFR Cluj. 

Dorin Goian și Daniel Bălan au fost cu ochii în ultimele zile pe evoluțiile mai multor jucători la antrenamentele ”galben-verzilor”.  Cei doi tehnicieni ai grupării sucevene s-au declarat mulțumiți de modul în care s-au prezentat și doi dintre fotbaliștii care îndeplinesc regula U21. Crescuți de către campioana României, CFR Cluj, Vlad Fărcășan și Rareș Gal vor îmbrăca tricoul Forestei în noua ediție de Liga a III-a.

Vlad Fărcășan are 19 ani și evoluează pe poziția de fundaș dreapta, fiind o soluție importantă pentru gruparea suceveană după ce Oloeriu Onofraș s-a retras din fotbal la o vârstă fragedă în urma unor probleme de sănătate. Celălalt produs al campioanei CFR Cluj este Rareș Gal, un tânăr goalkeeper cu reale calități, născut în 2001, fiind de asemenea eligibil pentru regula U21.

Oficialii clubului de pe Areni încearcă să definitiveze lotul în perioada imediat următoare în condițiile în care noua ediție a Ligii a III-a urmează să debuteze pe data de 12 septembrie.

Vlad Fărcășan și Rareș Gal reprezintă transferurile cu numărul șapte, respectiv numărul opt din această vară la Foresta Suceava după fundașul Cristi Novacek, de la Concordia Chiajna, mijlocașul Cosmin Rotaru, de la Ceahlăul Piatra Neamț, portarul Daniel Zvoronciuc, fundașul Vasile Vitu, mijlocașul Andrei Sahlean și atacantul Iosif Netbai, toți de la Bucovina Rădăuți.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts