Derby-ul dintre Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava, în direct pe SportSV.ro

SportSV.ro va transmite ultimul mare derby din fotbalul sucevean din acest an, sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 14:00. 

În acest week-end, SportSV.ro vă oferă o altă transmisiune a meciurilor de Liga a III-a. După jocul dintre Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni de săptămâna trecută, a venit și rândul celui de al doilea derby local pe care îl joacă ”galben-verzii” în acest sezon de Liga a III-a.

Meciul dintre Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava este considerat cel mai tare meci al etapei în Liga a III-a Seria I. Confruntările dintre cele două formații în ultimele sezoane au fost foarte spectaculoase, până în prezent rădăuțenii au 3 victorii, în timp ce Foresta Suceava a înregistrat singura victorie în meciul de Cupa României în turul 4, meci în care ”galben-verzii” nu i-au oferit nici o șansă echipei antrenate de Dorin Goian și Daniel Bălan. Mai mult ca sigur că și acest joc va fi la fel de spectaculos ca ultimele dueluri dintre cele două formații.

Acestea fiind spuse, sâmbătă, 30 noiembrie începând cu ora 14:00 ne vedem și ne auzim LIVE VIDEO de la Rădăuți.

Pe această cale dorim să le mulțumim partenerilor noștri de la NEst-TV Channel care ne pun la dispoziție echipamentele necesare transmisiei acestui joc.

Total
0
Shares
Related Posts