FK Csikszereda II și Foresta Suceava deschid etapa cu numărul 11 a Seriei I a Ligii a III-a

”Galben-verzii” vor să câștige cu orice preț pe terenul unde multe dintre echipele din prima jumătate a clasamentului au avut parte de sincope. 

Trupa lui Dorin Goian deschide etapa a XI-a a Ligii a III-a în compania echipei secunde a clubului Csikszereda Miercurea Ciuc. Chiar dacă gruparea din Harghita ocupă ultimul loc în clasament, aceasta a reușit să încurce formațiile Ceahlăul Piatra Neamț, Bucovina Rădăuți, Șomuz Fălticeni și Știința Miroslava pe teren propriu. Însă jucătorii lui Goe vor să continue șirul rezultatelor pozitive și merg în Harghita cu gândul la victorie. În tur, ”galben-verzii” s-au impus pe teren propriu cu scorul de 4-0 grație reușitelor semnate de Odoh Chika, de două ori, Daniel Munteanu și un autogol al grupării din Harghita.

Statisticile arată că în ultimele cinci jocuri, gruparea din Harghita a fost învinsă de patru ori, iar un meci l-a încheiat la egalitate. Totodată, formația secundă a Csikszeredei a marcat un singur gol și a primit 10 în aceste ultime partide. De partea cealaltă jucătorii lui Dorin Goian au bifat patru victorii și un eșec în ultimele cinci jocuri oficiale. ”Galben-verzii” au marcat 10 goluri și au primit doar 3.

Agenția Betano o vede pe Foresta ca fiind principala favorită în acest joc oferindu-i o cotă de 1.29 pentru victorie, iar echipei gazde o cotă de 7.50. Un rezultat de egalitate între cele două formații are o cotă de 5.00.

Meciul dintre FK Csikszereda II Miercurea Ciuc și Foresta Suceava va fi transmis LIVE VIDEO pe canalul de YouTube ȘtiriSuceava.net.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts