Sponsori Sponsori

Forestei Suceava îi priesc amicalele

Deși acum aproximativ o lună când prelua banca tehnică a Forestei, Dorin Goian spunea că nu-și poate propune obiective îndrăznețe cel puțin pentru moment, rezultatele din partidele amicale îl contrazic. După o victorie și un egal cu Șomuz Fălticeni urmate de un egal cu puternica formație din Zalău, Foresta a trecut vineri, 5 august, la scor de neprezentare de echipa cu probabil cel mai puternic lot din serie, Ceahlăul Piatra Neamț.

Cu un lot format pe scheletul celor trei jucători africani plus câțiva localnici rămași din sezonul precedent, trupa de pe Areni pare să arate mult mai bine decât se așteptau mulți. Având în față o formație puternică ce și-a a anunțat intențiile clare de a promova, Foresta a practicat un joc bun și a ratat multe alte ocazii pe lângă cele trei goluri înscrise.

Primul pe lista marcatorilor s-a trecut Samson care cu un șut din afara careului care nu i-a dat nici o șansă lui Barna. Imediat după pauză, Marian Ilie unul dintre jucătorii suceveni ce au ales să continue la Foresta și în acest sezon a majorat diferența cu o bună lovitură de cap. Ultima reușită a partidei a purtat semnătura lui Iosif Netbai care a înscris de la punctul cu var. Așadar, o victorie concludentă din partea elevilor lui Dorin Goian care rămân neînvinși în partidele amicale din presezon.

Până la startul sezonului programat pe 27 august, Foresta va mai juca cu Bucovina Rădăuți și de două ori cu Aerostar Bacău.

 

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts