Sponsori Sponsori

Foresta Suceava, victorie grea cu CSM Bacău

Jucătorii antrenați de Dorin Goian au resimțit oboseala din meciul cu UTA Arad din cadrul Cupei României, însă cu toate acestea au obținut o victorie muncită în jocul cu CSM Bacău. 

”Galben-verzii” obțin trei puncte importante după victoria cu 2-0 în fața CSM Bacău, în timp ce Ceahlăul Piatra Neamț și Bucovina Rădăuți au fost învinse în această rundă. Astfel, trupa lui Goian își mărește diferența de puncte față de contracandidate. Jucătorii Forestei resimt oboseala acumulată în ultima vreme, iar evoluția din jocul cu CSM Bacău a lăsat de dorit pe alocuri. În prima parte a jocului, gazdele au început meciul pe vârfuri, iar multe dintre pase neavând o destinație anume, ci doar indicizia fotbaliștilor băcăuani a făcut ca tabela la pauză să arate în continuare 0-0.

După ședința de la vestiare, jucătorii lui Goian au intrat în joc mai concentrați decât în prima parte, iar lucrul acesta a dat roade în minutele 64 și 68 atunci când Daniel Munteanu a reușit o dublă ce i-au adus Forestei toate cele trei puncte. După scorul de 2-0, ”galben-verzii” nu au mai făcut risipă de energie și au păstrat scorul înregistrat pe tabelă până la finalul jocului.

Foresta Suceava a început partida în următoarea formulă: Niga – Cimbru, Makongo, Botezatu, Grosu, Mihalciuc, Izuogu, Filip, Căinari, Munteanu, Netbai. 

În runda următoare, Foresta Suceava va evolua în deplasare sub Pietricica, în compania Ceahlăului Piatra Neamț. Tehnicianul Forestei Suceava, Dorin Goian și cel al Ceahlăului, Florentin Petre vor reedita derby-ul de tradiție Steaua – Dinamo, dar de această dată de pe bancă.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru 

Total
0
Shares
Related Posts