Cutremur cu magnitudinea de 5.0 pe Areni

Aș începe articolul cu o fină ironie și aș zice că să primești cinci goluri pe Areni contra Forestei nu e la îndemâna oricui. Dar nu, uneori cezarul trebuie să primească ce e al său și în cazul grupării îmbrăcate în galben și verde răsplata se traduce printr-o săptămână de liniște datorită legii fundamentale a fotbalului sucevean care zice că un 5-0 contra rivalei din Rădăuți spală o înfrângere cu 1-0 contra Ceahlăului la Piatra Neamț.

La câtă lume s-a înghesuit azi pe stadion s-ar putea spune că cei din conducerea clubului au anunțat scumpirea biletelor de la 5 la 12 lei de etapa următoare, dar până la proba contrarie nu ne rămâne decât să ne bucurăm că publicul sucevean își iubește în continuare echipa și să prezentăm faptele de pe teren așa cum au fost ele.

În prima repriză, Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți s-au tatonat una pe cealaltă fără modificări pe tabela de scor. Au fost câteva jumătăți de ocazie la ambele porți, nimeni și nimic nu anunța tăvălugul ce urma după pauză.

Nici bine nu și-au încălzit vocile suporterii de la tribuna a doua că Marian Ilie primește o centrare de la Novac, se descotorosește de apărătorii celor de la Bucovina Rădăuți și înscrie din marginea careului mic făcând 1-0 în minutul 52.

Același Novac invidios pe uralele primite de colegul său, majorează personal diferența în minutul 76. Două minute mai târziu Chika marchează pentru 3-0 spre satisfacția conducerii de pe Areni care își aranjase deja la acest scor o zi de miercuri liniștită.

Neavând prosopul alb la dispoziție, Ionuț Plămadă a fost nevoit să suporte de pe margine alte două goluri, pe rând Netbai in minutul 87 și apoi Trofan în minutul 90 au pecetluit soarta meciului, scor final 5-0 și Foresta Suceava obține cea mai clară victorie a sezonului și rămâne în urmărirea liderului Dante.

Articol scris de: Marian Silviu

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts