Sponsori Sponsori

Foresta a dat startul pregătirii de vară

După o pauză de aproape o lună și jumătate luni 8 Iulie la stadionul Areni a a avut loc reunirea lotului Forestei Suceava. Dacă jucătorii rămași la echipă au avut parte de o vacanță lungă nu asta se poate spune și despre cei din conducerea clubului.

Spun asta pentru că si la nivelul băncii tehnice și la nivelul lotului de jucători echipa a suferit destul de multe modificări. În primul rând din această vara Foresta are un nou antrenor în persoana lui Vespazian Colban, fostul jucător de pe Areni dorind să pună umărul la o nouă promovare de data aceasta în calitate de antrenor și nu de jucător.

În vârsta de 41 de ani acesta a mai antrenat echipele FCM Dorohoi, cu care a promovat din Liga IV, până în liga secundă și pe FC Botoșani II chiar în sezonul recent încheiat.

Trecând la lotul de jucători și acolo sunt destule modificări:

Nu mai fac parte din componența echipei jucatorii: Florin Logofătu, Andrei Mateiciuc, Ionuț Artenie, Paul Ionescu, Vlad Mocanu, Alexandru Vremea si Daniel Bejenar.

La capitolul veniri avem de a face cu următoarele nume: Alexandru Ichim (ultima oară la Aerostar Bacău, fotbalist cu peste 100 de meciuri în prima divizie), Dudu Drugă (venit tot de la Aerostar Bacău), Andrei Cerlincă si Vlad Stănescu, care se întorc pe Areni dupa un an petrecut la Rădăuți și atacantul Alexandru Marin (venit de la Miroslava).

Asa cum a subliniat și Vespazian Colban în conferința de presă de astăzi fereastra de transferuri este deschisă oricand putând sa mai apara jucători noi dar și despărțiri. Un punct sensibil la capitolul transferuri îl reprezintă cel al juniorilor, din cei cinci fotbaliști veniti la Suceava în această vară nici unul neavând această caracteristică.

În noul sezon cluburile din eșalonul al 3-lea vor fi obligate să evolueze pe toată durata meciului cu minim 3 juniori în teren (2 sub 20 de ani și unul sub 21). Așadar aducerea a 3-4 juniori care să se lupte pentru titularizare este mai mult decât oportună.

Cât privește pregătirea de vară aceasta se va desfășura atât în localitate cât și intr-un cantonament montan, cei din conducere perfectând si câteva partide amicale.

De startul sezonului 2019/2020 ne desparte aproximativ o lună, la jumătatea lunii August, Foresta urmând să debuteze în Cupa României iar pe 24 August este programată prima etapă a noului sezon competițional.

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: ACS Foresta Suceava

Total
0
Shares
Related Posts