Csikszereda Miercurea Ciuc 2 – Șomuz Fălticeni, deschide etapa a VIII-a a Seriei I

Jocul dintre echipa secundă a grupării Csikszereda Miercurea Ciuc și Șomuz Fălticeni va deschide etapa cu numărul opt a Seriei I  a Ligii a III-a.

Trupa lui Iulian Ionesi are parte de o deplasare dificilă chiar dacă este în compania lanternei roșii a Seriei I, Csikszereda 2. Formația din Miercurea Ciuc evoluează foarte bine pe teren propriu, iar echipele vizitatoare obțin cu greu puncte. Însă fălticenenii merg cu gândul de a continua seria de jocuri bune din ultima perioadă și să obțină cu orice preț toate cele trei puncte.

Iulian Ionesi: ”Nu avem decât varianta victoriei pentru acest joc”

”Este un meci complicat prin prisma faptului că nu avem prea multe date despre adversar, nu știm dacă au jucători de la echipa mare. Sunt o echipă de copii care joacă un fotbal de calitate pe teren propriu încurcând multe echipe cu pretenții în serie. Sper să nu mai facem greșeala pe care am făcut-o etapa trecută când ne credeam câștigători dinaintea jocului, din acest motiv am avut un meci foarte dificil contra Brodocului. Pentru a ne menține sus în clasament nu avem decât varianta victoriei. Am încredere în acești băieți minunați pe care îi antrenez.”, a declarat Iulian Ionesi, antrenorul grupării Șomuz Fălticeni.

Jocul dintre Csikszereda Miercurea Ciuc 2 – Șomuz Fălticeni este programat să se dispute, vineri, 14 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Șomuz Fălticeni

 

Total
0
Shares
Related Posts