Sponsori Sponsori

”Cupa Satelor Preutești 2023”, un eveniment sportiv de calitate care a adunat sute de spectatori

Competiția “Cupa Preutești 2023” a adunat pe 4 și 5 iunie comunitatea din comuna Preutești într-un eveniment sportiv plin de entuziasm. Primăria comunei Preutești în colaborare cu ACS Șomuzul Preutești au fost gazdele acestui eveniment care a implicat satele din comună: Arghira, Basarabi, Preutești, Huși și Leucușești.

În ziua de sâmbătă, 3 iunie, a avut loc o ședință de organizare a competiției, în cadrul căreia reprezentanții satelor au stabilit regulamentul competiției. Duminică, de la ora 10 dimineața, a început așteptata competiție “Cupa Satelor Preutești 2023”, în care cele cinci echipe din comună s-au întrecut între ele.

La finalul zilei de duminică, în urma punctelor acumulate, echipa din satul Preutești și echipa din satul Arghira au obținut biletele pentru marea finală, care urma să aibă loc luni, de la ora 18.

La marea finală, alături de un număr mare de aproximativ 100-150 de spectatori entuziaști, băieții din satul Arghira au obținut pentru a patra oară titlul de campioni ai comunei Preutești. Performanța lor a fost salutată de întreaga comunitate și a adus bucurie în rândul localnicilor.

Organizarea acestei competiții an de an este posibilă datorită eforturilor domnului primar Ion Vasiliu și colaborării cu ACS Șomuzul Preutești. Cupa Preutești există încă din anul 2014 și reprezintă o tradiție importantă pentru comuna Preutești. Pe parcursul competiției au fost acordate premii, bani, medalii și cupe, demonstrând astfel importanța și aprecierea față de sportul local.

Evenimentul a fost organizat cu mare atenție și profesionalism, iar participanții au putut simți atmosfera captivantă a competiției. Cei implicați în organizare merită recunoaștere pentru eforturile lor de a promova sportul și de a aduce comunitatea împreună în jurul acestui eveniment.

Zilele comunei Preutești au reprezentat o ocazie deosebită pentru localnici de a se bucura de competiții sportive captivante și de a împărtăși spiritul de camaraderie și fair-play. Pentru cetățenii comunei, această competiție reprezintă o onoare și un motiv de mândrie, demonstrând puterea și unitatea comunității.

Mulțumirile merg către domnul primar Ion Vasiliu și către întreaga comunitate din comuna Preutești pentru eforturile lor în organizarea acestei competiții remarcabile, care a fost cu siguranță o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Total
0
Shares
Related Posts