Juniorul Salcea câștigă derby-ul cu Sporting Siminicea și se desprinde la trei puncte în fruntea clasamentului

O etapă bogată în goluri în Seria I a Ligii a V-a cu o medie 5,8 goluri pe meci, fără nici un meci terminat la egalitate. 

Viitorul Vadu Moldovei obține a cincea victorie consecutivă în campionat după succesul de pe teren propriu cu Unirea Salcea. Gazdele s-au impus cu scorul de 5-2, grație reușitelor semnate de Paul Vacariu (dublă), Ionuț Stănică, Ovidiu Cristea și Florin Bidan. Pentru oaspeți au înscris Claudiu David și Andrei Creangă.

Cel mai strâns meci al etapei din serie a fost la Zvoriștea, unde echipa din localitate a cedat cu scorul de 2-3 în fața Voinței Hânțești. Atomei Florin din penalty în minutul 60, Alexiu Andrei în minutul 90 și Cojocariu Aris în minutul 90+3 au adus cele trei puncte la Hânțești.

Însă cel mai spectaculos joc al etapei a fost pe departe cel de la Negostina, unde Voința a cedat cu scorul de 3-7 în fața formației Releul Mihoveni, grupare care speră să prindă podiumul la finalul campionatului.

Viitorul Forăști a obținut trei puncte importante în duelul cu Sporting Voința Bunești după victoria cu 4-2. Ionuț Aioanei cu un hat-trick și Denis Lefter au semnat golurile victoriei pentru gazde.

Samuel Hrițcu, Ionel Zamă și Marius Rață au fost decisivi în succesul înregistrat de Juniorul Salcea în derby-ul pentru locul 1 cu Sporting Siminicea. Chiar dacă jucătorii lui Bogdan Buzuc au evoluat în deplasare, aceștia s-au concentrat mai bine și au dominat jocul de la Siminicea. Astfel, în urma acestui rezultat, Juniorul se desprinde în fruntea clasamentului la trei puncte de locul doi, ocupat de Sporting Siminicea.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 ACS Juniorul Salcea 13 30p
2 ACS Sporting Siminicea 13 27p
3 ACS Viitorul Vadu Moldovei 13 26p
4 ACS Releul Mihoveni Scheia 13 23p
5 AS Viitorul Negostina 13 20p
6 AS Vointa Zvoristea 13 16p
7 AS Unirea Salcea 13 15p
8 ACS Vointa Hantesti 13 11p
9 AS Viitorul Forasti 13 10p
10 CS Sporting Vointa Bunesti 13 8p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Ionuț Tucaliuc

Total
0
Shares
Related Posts