O nouă performanță importantă pentru Bucovina Vicov

Echipa de minifotbal Bucovina Vicov a participat în acest Weekend la unul dintre cele mai tari competiții de minifotbal din zona Moldovei, Aqua Vitamin Cup Piatra-Neamț 2023.

Vicovenii au avut parte de o competiție foarte bună, aceștia defilând cu adversarii din grupe: 7-1 împotriva Carmangeriei Y&Y, 6-1 cu Fiesta Roman, iar mai apoi în sferturi au învins cu scorul de 5-0 pe cei de la Grant Elite. Echipa coordonată de Lucian Tărâță și Dimitrie Bîru a făcut spectacol și în semifinala cu BCM Bacău, însă din păcate a cedat la loviturile de departajare, după expirarea timpului regulamentar scorul fiind 2-2. În decursul semifinalei Bucovina Vicov a ratat două lovituri de pedeapsă.

A fost un turneu reușit și benefic pentru fotbaliștii din Vicov, aceștia prestând un joc foarte bun care dă mari speranțe că vor reuși performanțe remarcabile la turneele ce vor urma.

Bucovina Vicov este o echipă de minifotbal care reprezintă cu cinste orașul Vicov peste tot în România, Lucian Tărâță bazându-se în mare parte doar pe jucători locali. La turneele la care participă, Bucovina Vicov își face simțită întotdeauna prezența, obținând mai mereu medalii importante.

Felicitări pentru tot ceea ce faceți pentru minifotbalul din zona Bucovinei și vă dorim mult succes în continuare.

 

Articol scris de: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts