Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți, test reușit cu Juniorul Suceava

Fotbaliștii pregătiți de Ionuț Plămadă au arătat poftă de goluri în amicalul cu divizionara Ligii a IV-a, Juniorul Suceava.

Bucovina Rădăuți a disputat la finele acestei săptămâni un joc test în compania formației Juniorul Suceava, iar jucătorii antrenați de Ionuț Plămadă, Cristi Butnariu și Dragoș Tătar s-au întrecut în goluri. Nou-venitul Andrei Merticariu a fost one-man-show pentru rădăuțeni, tânărul jucător al Bucovinei a semnat trei dintre reușite încă din prima repriză. George Tomescu și-a trecut în cont și el două reușite pentru Juniorul care a intrat la pauză cu un handicap de un gol, însă în repriza secundă rădăuțenii s-au dezlănțuit.

În repriza secundă și tehnicianul rădăuțenilor a avut poftă de joc. Intrat imediat după pauză, Ionuț Plămadă a mărit avantajul Bucovinei Rădăuți și a dus scorul la 4-2. Adrian Stroe și Mugur Florescu au completat lista marcatorilor și au stabilit astfel scorul final 6-2 în favoarea rădăuțenilor.

Bucovina Rădăuți a început jocul în următoarea formulă: Udeanu – Dumea, Florescu, Forisz, Coajă, Șpac, Rusu, Parasca, Ungurianu, Merticariu, Stoian.

Pe data de 19 februarie, rădăuțenii vor efectua un joc test în compania formației Foresta Suceava.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts