Sponsori Sponsori

Pojorâta și Dolhasca fără pași greșiți în acest start de campionat

FC Pojorâta și Siretul Dolhasca conduc cu maxim de puncte în primele patru etape din ierarhia Ligii a IV-a. 

FC Pojorâta a învins cu scorul de 5-2 formația antrenată de Laurențiu Berezoschi, Juniorul Suceava după un meci peste nivelul Ligii a IV-a. Meciul dintre FC Pojorâta și Juniorul Suceava a fost al doilea joc transmis în mediul online și comentat în același timp Adrian Negru, Lucian Acxanei și președintele AJF Suceava, Ciprian Anton. Cu mai multe informații legate despre acest joc, vom reveni cât de curând în articolul dedicat acestui joc în cadrul proiectului ”Turul județului la fotbal”.

Siretul Dolhasca are și ea un start de campionat în care formația antrenată de Constantin Ferariu merge ceas în Liga a IV-a, bifând astăzi cea de-a patra victorie din patru posibile. Siretul Dolhasca s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Câmpulung în fața Rarăului. Dacă Siretul Dolhasca are maxim de puncte, Câmpulung se află la polul opus cu 0 puncte.

În întâlnirea dintre Concordia Grămești și LPS Suceava, câștig de cauză au avut cei din urmă. LPS Suceava s-a impus cu scorul de 4-1 la Grămești, bifând a doua victorie stagiară, în timp ce Concordia Grămești a ajuns la a patra înfrângere din patru meciuri.

Recolta Fîntînele a obținut primele puncte din acest sezon după 2-0 cu Moldova Drăgușeni, iar cei din urmă au suferit a doua înfrângere în patru etape.

Zimbru Siret și Victoria Vatra Moldoviței au remizat scor 0-0 la Siret.

Sporting Poieni Solca nu a făcut față formației Șomuzul Preutești, de la care a primit o lecție de fotbal, scor 1-4. Preuteștiul acumulează 10 puncte din 12 posibile în acest start de campionat.

Viitorul Liteni dă semne că-și revine după înfrângerile cu Pojorâta și Juniorul Suceava. Formația antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Progresul Frătăuții Vechi.

Clasamentul Ligii a IV-a poate fi vizualizat accesând următorul link:  

https://sportsv.ro/table/liga-a-iv-a-interconti/

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

 

Total
0
Shares
Related Posts