Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți şi-a încărcat armele pentru returul campionatului

Bucovina Rădăuți începe campionatul mai târziu cu o săptămână, spre deosebire de celelalte colege de serie care au susținut deja primul meci oficial din acest an. În locul meciului împotriva CSM Roman pe care ar fi trebuit să il joace în campionat ieri, rădăuțenii au susținut un meci amical împotriva Unirii Curteşti pe care l-a câștigat cu un scor fantastic: 12-1.

Cu un lot deja conturat și extrem de omogen, Bucovina Rădăuți a preferat să continue pe aceeași linie și în iarna aceasta, doar cu câteva mici schimbări. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan a fost singura dintre reprezentantele județului Suceava care s-a pregătit centralizat, susținând în această iarnă un cantonament de 10 zile la Sucevița. Cei doi antrenori au fost foarte liniștiți în ceea ce privește achizițiile, alăturându-se vechiului lot doar 4 jucători, iar la capitolul plecări luându-şi rămas bun 3 jucători. Primul jucător venit la echipă a fost fundaşul Vasile Chirilescu, de la Aerostar Bacău, care s-a alăturat echipei după plecarea unuia dintre jucătorii de bază ai Rădăuțiului, Stejărel Vişinar, care a plecat la echipa băcăuanilor. Un alt jucător care a făcut deplasarea la Sucevița și care acum face parte din echipa Bucovinei este mijlocaşul Daniel Păiuş, ultima data legitimat în Liga a 4-a la CSO Viitorul Liteni, în trecut făcând parte atât din naționala U17 a României, cât și din fosta campioană Viitorul Constanța. Ceilalți doi jucători aduşi au fost portarul Daniel Zvoronciuc de la Juniorul Vaslui și Abel Coajă. La capitolul plecări, pe lângă fundaşul Vişinar, au mai părăsit echipa mijlocaşul Cosmin Buziuc, transferat definitiv la Şomuz Fălticeni, și portarul Iulian Marcu, care a fost luat de FC Pojorâta. Rădăuțenii au susținut în această perioadă de pregătire a iernii 5 meciuri amicale, dintre care a pierdut doar unul singur, marcând în total de 21 de ori.

Rezultatele Bucovinei Rădăuți în meciurile amicale:

  • Bucovina Rădăuți – LPS Suceava: 5-1
  • Bucovina Rădăuți – Aerostar Bacău: 0-1
  • Bucovina Rădăuți – CSM Ceahlăul Piatra Neamț: 2-0
  • Bucovina Rădăuți – FC Botoșani II: 2-1
  • Bucovina Rădăuți – Unirea Curteşti: 12-1

Ocupantă a locului 4 în clasamentul Ligii a 3-a din Seria 1, Bucovina Rădăuți va susține sâmbătă, 9 martie, primul meci din acest retur de campionat împotriva KSE Târgu Secuiesc pe Stadionul Municipal din Rădăuți.

Articol scrise de: Nicoleta Humă

Sursa foto: CSM Bucovina Rădăuți

Total
0
Shares
Related Posts