Sponsori Sponsori

20 de jucători au participat la primul antrenament al Bucovinei Rădăuți

Formația pregătită de Iulian Ionesi, Dragoș Tătar și Cristi Butnariu s-a reunit, miercuri, 8 iulie pe stadionul Municipal din Rădăuți. 

Rădăuțenii au dat startul pregătirilor pentru sezonul 2020-2021, miercuri, 8 iulie pe stadionul Municipal din Rădăuți. La reunire s-au prezentat aproximativ 20 de jucători, printre care și un număr destul de mare de tineri jucători de perspectivă. Printre jucătorii Rădăuțiului din sezonul precedent s-au regăsit următorii: portarii Ionuț Puianu și Cristi Butnariu, fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Alexandru Ciobanu și Abel Coajă, mijlocașii Daniel Bejenar, Vasile Dănilă și Ionuț Plămadă și atacanții Cătălin Coroamă, Ionel Stoian și Iulian Ionesi. Pe lângă juniorii de perspectivă prezenți la primul antrenament al clubulului rădăuțean din această vară a fost și fundașul Marius Puha, transferat de la LPS Suceava. Singurul absent a fost Robert Ciobanu, învoit de conducerea clubului.

Primul antrenament a fost de acomodare, tehnicianul rădăuțenilor, Iulian Ionesi s-a bazat mai mult pe alergare și exerciții fizice de acomodare la efort pentru a preveni eventualele accidentări după pauza neașteptat de lungă de care au avut parte jucătorii.

Iulian Ionesi: ”Vom anunța în perioada următoare câteva transferuri importante” 

”Mă bucur că am reluat pregătirile după atâta pauză. Ne bucurăm de sprijinul primarului și al consiliului local în continuare și sperăm cu multă muncă și seriozitate să ajungem unde ne-am propus. O să mai vină jucători importanți în perioada următoare. Cu unii suntem în discuții, cu alții ne-am înțeles deja.”, a anunțat Iulian Ionesi după primul antrenament al rădăuțenilor. 

Noul sezon al Ligii a III-a este programat să debuteze la sfârșitul lunii august în condițiile în care situația epidemiologică nu se înrăutățește.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts