Bucovina Rădăuți pune capăt seriei de rezultate negative și o învinge pe Ceahlăul Piatra Neamț

Jucătorii Bucovinei Rădăuți răsuflă ușurați după ce au întrerupt seria neagră de rezultate din ultima vreme și au învins-o pe teren propriu pe gruparea antreantă de Florentin Petre. 

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă obține o victorie importantă în fața grupării Ceahlăul Piatra Neamț. Înaintea acestei etape, cele două formații traversau o perioadă de secetă din punct de vedere a rezultatelor, iar victoria era singura variantă pentru ambele echipe. Rădăuțenii veneau după 3 înfrângeri consecutive, în timp ce Ceahlăul Piatra Neamț avea o serie de 2 înfrângeri consecutive. După acest joc echipa antrenată de Florentin Petre a ajuns la 3 rezultate negative consecutive.

În prima repriză, Armand Șvichi a deschis scorul pentru Bucovina Rădăuți după numai șapte minute, iar jucătorii lui Ionuț Plămadă aveau să-și facă jocul ușor. Replica formației oaspete nu a întârziat să apară, dar fără a-i pune foarte multe probleme porții apărate de Cristi Butnariu. Scorul de 1-0 s-a menținut până la pauză, iar repriza a doua se anunța una grea pentru rădăuțeni.

Însă lucrurile nu au stat chiar aaș, iar emoțiile rădăuțenilor aveau să se risipească în minutul 63 când Ionel Stoian reușea să înscrie de la punctul cu var și să ducă scorul la 2-0. Rezultat care s-a menținut până la final, iar în urma acestui succes trupa lui Ionuț Plămadă urcă pe locul al treilea în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a.

În runda următoare, Bucovina Rădăuți va evolua în deplasare pe terenul liderului Seriei I, Foresta Suceava. Jocul este programat să se dispute, sâmbătă, 22 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul Areni.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts