Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți progresează de la un joc la altul

După numeroasele probleme pe care le-a avut, formația pregătită de Iulian Ionesi surprinde și în această etapă cu o victorie importantă pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț. 

Rădăuțenii au disputat, sâmbătă, 10 octombrie, meciul din cadrul etapei a V-a a Seriei I a Ligii a III-a în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț. Elevii pregătiți de Iulian Ionesi au arătat și în acest joc poftă de fotbal, iar rezultatul surprinde pe alocuri având în vedere problemele cu care s-a confruntat formația rădăuțeană în ultimele săptămâni. Golurile lui Robert Ciobanu din minutul 22 și Mugur Florescu din minutul 39 al primei reprize au creat un avantaj liniștitor trupei lui Ionesi. Jocul a fost unul peste așteptări din partea formației rădăuțene care și-a creat nenumărate ocazii de gol, iar lipsa antrenamentelor nu a constituit neapărat un dezavantaj. Pe final de joc, Gafița reduce din diferența de pe tabelă și stabilește scorul final, 2-1 în favoarea Bucovinei Rădăuți.

Iulian Ionesi: ”Un meci dificil, însă ne bucurăm că am reușit să câștigăm cele trei puncte” 

”A fost un meci foarte dificil în compania unui adversar valoros. I-am analizat foarte bine și le știam punctele forte și punctele slabe. Finalul a fost foarte greu, gazdele atacând în valuri, dar băieții au fost foarte uniți, determinați și chiar dacă am primit un gol pe final, simțeam că o să câștigăm. S-au dăruit toți exemplar și datorită muncii lor am câștigat. Sper să fim cât mai sus în clasament la finalul campionatului. Obiectivul rămâne poziționarea între primele trei echipe ale Seriei I. Pe această cale îmi felicit jucătorii pentru rezultat și pentru munca depusă.”, a declarat Iulian Ionesi, tehnicianul grupării rădăuțene. 

Rezultatele etapei a V-a: 

Echipa Gazdă Echipa Oaspete Rezultat
Sporting Juniorul Vaslui Dante Botoşani 1-2
CSM Paşcani Bradu Borca 2-2
Foresta Suceava Hușana Huși 3-0
Ştiinţa Miroslava Şomuz Fălticeni 2-2
CSM Ceahlăul Piatra Neamţ Bucovina Rădăuţi 1-2

Clasamentul Ligii a III-a Seria I: 

Marți, 13 octombrie, Bucovina Rădăuți va disputa pe teren propriu jocul restant din etapa a II-a cu CSM Pașcani, urmând ca în runda următoare să evolueze în deplasare, în compania formației CS Dante Botoșani.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dan Eșanu

Total
0
Shares
Related Posts