Game, set, meci pentru Foresta Suceava

Foresta Suceava a oferit scorul zilei în Liga a III-a după victoria cu 6-0 în fața grupării secunde a Csikszereda Miercurea Ciuc. 

Cu absențe în lot, dar și cu o bancă de rezerve formată strict din juniori, trupa lui Dorin Goian a făcut spectacol la Miercurea Ciuc. Jucătorii suceveni s-au distrat cu apărarea gazdelor și au obținut victoria la cea mai mare diferență de scor în acest campionat de Liga a III-a. ”Galben-verzii” au forțat deschiderea scorului încă din startul partidei, însă forcingul Forestei a dat roade abia în minutul 28 când după o cascadă de driblinguri ale lui Cornel Căinari, unul dintre jucătorul gazdelor a fost nevoit să-l faulteze pe acesta, iar centralul partidei a arătat punctul cu var. Specialistul sucevenilor la 11 metri, Iosif Netbai, transformă lovitura de pedeapsă fără emoții și îl trimite pe goalkeeper-ul gazdelor în celălalt colț. Până la pauză, formația pregătită de Dorin Goian a mai lovit o dată prin fundașul central Karime Makongo care s-a înălțat pefect la o lovitură liberă și a trimis cu capul mingea în poartă.

În partea secundă, gazdele nu au avut reacție în fața unei Foreste care s-a dezlănțuit. Mai întâi, Odoh Chika îl învinge cu o lovitură de cap pe goalkeeper-ul Csikszeredei pentru scorul de 3-0 în minutul 58. Patru minute mai târziu, Ștefan Mihalciuc avea să risipească orice speranță pentru gazde de a mai reveni în joc și face 4-0 după o fază școală. Același Odoh Chika avea să-și treacă în cont dubla în minutul 78 după o centrare a tânărului Robert Cucoș. La 5-0, tehnicianul Dorin Goian și-a permis să utilizeze întreaga bancă de rezerve schimbându-l chiar și pe Toma Niga cu tânărul Matei Cuciureanu. ”Galben-verzii” aveau să închidă partida cum au început-o după ce în urma unui contraatac rapid, Samson Izuogu centrează în brațul unui fundaș advers, iar arbitrul dictează 11 metri. Mijlocașul sucevean își asumă tot el responsabilitatea executării penalty-ului, iar acesta transformă fără emoții pentru un nemilos 6-0.

Foresta Suceava: Niga – Grosu, Botezatu, Makongo, Nițu, Samson, Mihalciuc, Ilie, Netbai, Căinari, Chika. Au mai intrat: Cuciureanu, Ionescu, Popovici, Cucoș, David. 

În urma acestui rezultat, ”galben-verzii” au ajuns la 28 de puncte în 11 etape consolindându-și poziția de lideri. În etapa următoare, trupa lui Dorin Goian va primi vizita pe teren propriu a grupării Dante Botoșani.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: GazetaSV.ro

Total
0
Shares
Related Posts