Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți produce surpriza și învinge liderul Seriei I

După ce s-au confruntat cu nenumărate probleme, rădăuțenii au oferit un adevărat exemplu de dăruire și de motivație în jocul cu Știința Mirosalva. 

Bucovina Rădăuți a primit, sâmbătă, 3 octombrie, pe teren propriu, vizita liderului Seriei I a Ligii a III-a, Știința Miroslava. Dacă în etapa precedentă, rădăuțenii au folosit un prim-unsprezece improvizat, la duelul cu ieșenii, Iulian Ionesi s-a putut baza pe întreg efectivul de jucători după ce au primit cu toții rezultatul negativ al testelor Covid-19. Chiar și în aceste condiții, șansele rădăuțenilor înaintea partidei erau destul de mici, cunoscută fiind și lipsa antrenamentelor din ultima perioadă. Însă ceea ce s-a întâmplat în timpul jocului este chiar contrariul așteptărilor, elevii pregătiți de Ionesi reușind o adevărată surpriză. Ionel Stoian a deschis scorul repede în minutul 2 pe stadionul Municipal din Rădăuți și tot el a stabilit și scorul pauzei, de 2-0 în favoarea gazdelor. Scor care s-a menținut până la final în ciuda ocaziilor de o parte și de cealaltă. Rădăuțiul a obținut trei puncte de aur și le-a dat o mână de ajutor echipelor situate pe primele locuri.

Iulian Ionesi: ”Am reușit să arătăm că spiritul rădăuțean și cel bucovinean au arătat că putem învinge împreună”

”A fost o perioadă grea pentru noi, ne-a fost greu să ne concentrăm, dar într-un final a fost bine. Chiar dacă nimeni nu ne dădea nici o șansă și eram văzuți ca și desființați, acești băieți merită tot respectul și sprijnul comunității în continuare. Numai noi știm cum muncim și cât de greu ne-a fost în această perioadă. Îi felicit pe băieți pentru rezultatul obținut și pentru munca depusă. Sper ca această echipă să fie în continuare la același nivel.”, a precizat Iulian Ionesi, antrenorul Bucovinei Rădăuți. 

Bucovina Rădăuți a început jocul în următoarea formulă: Puiaunu – Coajă, Florescu, Chirilescu, Antonesei, Bejenar, Dănilă, Plămadă (cpt), Stoian, Stroe, R. Ciobanu.

Bucuria rădăuțenilor după fluierul 

Clasamentul Ligii a III-a: 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts