Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni, față în față cu istoria

După mai bine de două decenii de așteptări, Fălticeniul simte din nou aer de nivel înalt.

Aflată la cel mai bun sezon în Cupa României, Șomuz Fălticeni încearcă să dea lovitura și să bată record după record în acest început de sezon. După ce au ajuns în premieră în 16-zecimile Cupei României, elevii lui Iulian Ionesi vrea să facă o nouă victimă și să ajungă în optimile competiției. Chiar dacă în meciul precedent fălticenenii au fost învinși de Bucovina Rădăuți, cu siguranță Cupa României îi va determina pe jucători să se autodepășească.

Mai mult ca sigur, de acest lucru sunt conștienți și jucătorii pentru care această prezență în faza 16-zecimilior le poate aduce un contract la un nivel mai înalt. Deocamdată, la Fălticeni toată lumea este cu gândul la cel mai important meci al sezonului pe stadionul ”Constantin Jamaischi”.

Iulian Darabă: ”Ne dorim să fim o surpriză plăcută a Cupei României”

”În Cupa României întâlnim o echipă de Liga I, un adversar cu rezultate foarte bune obținute în această ediție de campionat. Ne jucăm șansa noastră în meciul de cupă chiar dacă plecăm cu șansa a doua. Unul dintre cele două obiective propuse la începutul campionatului a fost îndeplinit și anume acela de a aduce o echipă de Liga I la Fălticeni. Cupa României este o competiție a surprizelor și de ce nu să fim noi acea surpriză plăcută în această ediție. Ne dorim să nu avem accidentați sau suspendați după meciul de mâine, deoarece în următoarea etapă de Liga a III-a întâlnim Ceahlăul Piatra Neamt în campionat. Așteptăm suporterii în număr cât mai mare în meciul de Cupa României.”, a precizat Iulian Darabă, managerul sportiv al formației Șomuz Fălticeni.

Cotată de transfermarkt.de la aproximativ 7.50 milioane de euro, formația din Voluntari are în lot câțiva jucători de perspectivă precum tânărul Ion Gheorghe, care numai la 21 de ani este considerat cel mai valoros jucător al formației ilfovene fiind cotat la 900.000 euro. Adam Nemec, Gabriel Tamas sau Marius Briceag sunt doar câteva nume cunoscute microbiștilor fotbalului românesc.

Meciul dintre Șomuz Fălticeni și FC Voluntari este programat pentru marți, 21 septembrie 2021, începând cu ora 15:00 pe stadionul ”Constantin Jamaischi” din Fălticeni. Partida se va juca cel mai probabil cu casa închisă.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts

Revine Liga a2a

De săptămâna viitoare se reia Liga a2a, urmând ca Foresta Suceava să primească vizita echipei ASU Poli Timișoara,…