Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți, în căutarea primului succes după trei etape de secetă

Derby-ul echipelor rănite, astfel se poate descrie jocul dintre CSM Bucovina Rădăuți și Ceahlăul Piatra Neamț. 

Bucovina Rădăuți vine după trei înfrângeri consecutive, în timp ce Ceahlăul Piatra Neamț a suferit două înfrângeri similare. Cele două formații s-au îndepărtat de primul loc, iar victoria este obiectivul fiecăreia în jocul de mâine dacă vor să mai spere la prima poziție. Gruparea antrenată de Ionuț Plămadă se află pe locul 5 cu 10 puncte în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a în timp ce oaspeții ocupă locul al treilea cu 11 puncte. Cu o victorie în jocul de mâine, rădăuțenii vor urca din nou pe unul din locurile de play-off, dar cu siguranță va fi un joc de care pe care.

Ionuț Plămadă: ”Vrem să obținem cele trei puncte”

”Ne așteaptă un meci foarte greu, în compania unui adversar care are un lot foarte valoros și un antrenor foarte bun, însă și ei, la fel ca și noi trec printr-o perioadă mai dificilă. Sperăm să depășim această perioadă grea printr-un meci reușit în urma căruia să obținem toate cele trei puncte.”, a declarat Ionuț Plămadă, tehnicianul Bucovinei Rădăuți.

De altfel, viitorul echipei Ceahlăul Piatra Neamț este incert, asta după ce acționarii clubului ar fi anunțat că intenționează să mute echipa din cauză că nu există sprijin din partea autorităților locale, iar mult decât atât, clubul nemțean se confruntă cu o serie de probleme. Toate informațiile le găsiți în articolul publicat de ȘtiriSuceava.net.

La jocul dintre CSM Bucovina Rădăuți și Ceahlăul Piatra-Neamț, lovitura de start va fi dată de către campioana olimpică, mondială și europeană la canotaj, Ancuța Bodnar.

Meciul este programat să se dispute, sâmbătă, 15 august, începând cu ora 15:00, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts