Sponsori Sponsori

Juniorul Suceava a avut rezultate foarte bune la turneele de pregătire pentru grupele 2014 și 2015

Micii fotbaliști de la Juniorul Suceava au avut evoluții foarte bune la turneele de pregătire pentru grupele 2014 și 2015 la Chișinău și Bacău.

Formația Juniorul Suceava a participat recent la două turnee importante de pregătire pentru grupele 2014 și 2015, desfășurate în Chișinău și Bacău. Aceste competiții au oferit tinerilor jucători oportunitatea de a-și testa abilitățile împotriva unor echipe de top din regiune, dar și de peste hotare.

Grupa 2014: Evoluții Remarcabile la “Future Stars Cup” Chișinău

Grupa 2014 a Juniorului Suceava a luat parte la turneul “Future Stars Cup” din Chișinău, prezentând două echipe care au disputat fiecare câte 11 meciuri de o singură repriză de 20 de minute. Ambele echipe au avut evoluții foarte bune, reușind să se confrunte cu adversari de elită din Republica Moldova, printre care Zimbru Chișinău, Rapid Chișinău, Academia Radu Rebeja și Dacia Buiucani.

Grupa 2015: Performanță de Excepție la “Bacău Trophy”

Grupa 2015 a avut parte de prima lor experiență în sistemul 6+1, participând la turneul “Bacău Trophy” organizat de clubul FC Bacău. Antrenorul Daniel Bostan și-a condus echipa până în finală, unde au fost învinși cu un scor strâns de 0-1 de către Pietricica Piatra Neamț.

Parcursul lor până în finală a fost impresionant, câștigând toate meciurile din grupe cu scoruri categorice: 2-1 cu Inizio Focșani, 9-0 cu Juniorul Bârlad, 7-1 cu Colțea Brașov și 6-2 cu Star Bacău. În semifinală, Juniorul Suceava a trecut de Metcom Adjud cu scorul de 4-3.

 

Sursa foto: Juniorul Suceava

Total
0
Shares
Related Posts