Asociația Județeană de Fotbal Suceava reia Cupa României – faza județeană

Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava vrea să ducă ediția Cupei României – faza județeană la bun sfârșit. 

Din sezonul 2019-2020 doar patru echipe de Liga a IV-a se vor mai bucura de fotbal după ce campionatul Ligii a IV-a și cel al Ligii a V-a au fost înghețate în urma pandemiei de coronavirus care a lovit în mai toate domeniile. Odată cu relaxarea restricțiilor din perioada următoare, Ciprian Anton, președintele AJF Suceava și-a schițat revenirea fotbalului amator și în județul Suceava. Prin urmare, singura competiție care va putea fi dusă la bun sfârșit va fi Cupa României unde urmează să se dispute jocurile din semifinale. Cele patru echipe calificate în această rundă sunt: ASA Rarău Câmpulung Molodvenesc, Recolta Fîntînele, LPS Suceava și Juniorul Suceava.

Ciprian Anton: ”Jocurile din semifinale se vor disputa în cele din urmă în două manșe” 

”În funcție de cum evoluează lucrurile, ne dorim ca pe 26 iulie să reluăm Cupa României – faza județeană cu jocurile din semifinale în două manșe. Prima manșă și anume turul va avea loc pe data de 26 iulie, iar returul va avea loc pe data de 2 august, urmând ca pe 9 august să aibă loc finala Cupei României.” , a declarat Ciprian Anton, președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava. 

Totodată, președintele AJF Suceava intenționează ca următorul sezon de fotbal județean să înceapă cu data de 16 august.

În altă ordine de idei, conform informațiilor Federației Române de Fotbal, între 1 și 9 august urmează să aibă loc și barajul pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde va fi prezentă și campiona Ligii a IV-a din județul Suceava, CSO Siretul Dolhasca.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts