Nume noi în lotul formației Șomuz Fălticeni

Gruparea fălticeneană se va reuni, luni, 17 iulie, începând cu ora 16:30, pe stadionul ”Constantin Jamaischi”, sub comanda tehnicianului Daniel Stoica, iar la primul antrenament sunt așteptate nume noi. 

Managerul echipei Șomuz Fălticeni, Iulian Darabă, anunță că echipa se va reuni la începutul săptămânii viitoare cu gânduri mari pentru noul sezon. Daniel Stoica va beneficia de tot sprijinul și încrederea conducerii din Fălticeni care mizează în continuare pe serviciile sale. De asemenea acesta va fi ajutat de antrenorii secunzi: Adrian Avrămia și Florin Ailenei.

Totodată, gruparea din Fălticeni s-a despărțit de următorii jucători: Andrei Alecsandru, Ionuț Puianu, Dănuț Zvoronciuc, Daniel Bejenar, Alexandru Nistor, Andrei Merticariu, Georgică Popovici, Vlad Luțu, Andrei Pintilei, Bolu Pascal, Vasile Dănilă, Ciprian Maxim și Aurelian Cara.

La capitolul sosiri, conducerea clubului anunță că s-a înțeles cu următorii jucători: Ionuț Plămadă, Radu Ungurianu, Andrei Sahlean, Abel Coajă și Ionel Stoian, cu toții au evoluat în sezonul precedent la Bucovina Rădăuți. De asemenea, pe perioada pregătirilor până la startul campionatului Ligii a III-a, mai mulți jucători tineri de perspectivă vor fi testați de antrenorul Daniel Stoica.

Iulian Darabă: ”Ne propunem un obiectiv îndrăzneț pentru noul sezon de Liga a III-a”

”Obiectivul nostru în sezonul 2023-2024 este să atragem cât mai mulți spectatori la stadion și acest lucru se poate realiza prin a depăși rezultatele din sezonul precedent. Primul meci oficial va fi la începutul lunii August în Cupa României și ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în această competiție.Ținem să mulțumim Primăriei Municipiului Fălticeni reprezentată prin domnul primar Cătălin Coman pentru tot sprijinul avut până acum din partea dumnealui și pentru siguranța financiară promisă în noul sezon competițional. Mulțumim și partenerilor noștri: ROMFOUR, RAITAR, ALROMOB, CEZTRANS și IRISTAR.”, a transmis Iulian Darabă, managerul clubului fălticenean.

Noua ediție de campionat a Ligii a III-a va debuta pe data de 26 august.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Șomuz Fălticeni

Total
0
Shares
Related Posts