Bucovina Rădăuți continuă în Liga a III-a și în 2021

Principalul sponsor al formației rădăuțene, primăria municipiului Rădăuți a asigurat conducerea și staff-ul că echipa va fi susținută și în acest an. 

Cu o clasare pe locul al treilea, dar la egalitate de puncte cu formațiile de pe locul 1, respectiv 2, la finalul primei părți a campionatului, Bucovina Rădăuți va începe pregătirile de iarnă începând cu 14 ianuarie. Iulian Ionesi a anunțat că se bazează în continuare pe același nucleu de jucători, existând posibilitatea să mai apară câteva nume noi. Obiectivul rădăuțenilor rămâne aceleași, iar jucătorii sunt mulțumiți de condițiile financiare. Mai mult de atât, primăria Municipiului Rădăuți va asigura și în acest an resursele materiale și financiare de care echipa are nevoie pentru a-și atinge obiectivul propus la startul campionatului.

Iulian Ionesi așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu elevii săi și este încrezător că rădăuțenii vor continua pe trendul ascendent arătat până la finele anului 2020. Totodată, tehnicianul bucovinenilor a perfectat și câteva dueluri amicale pentru a îmbunătăți relațiile de joc și de organizare pentru partea a doua a sezonului.

”Avem liniște la echipă, pregătim atent perioada precompetițională, vom merge pe omogenitate în partea a doua a sezonului, suntem în discuții cu 2-3 jucători și în zilele următoare vom stabili lotul de jucători cu care vom începe pregătirile pe 14 ianuarie. Nu vor fi mișcări spectaculoase, deoarece îmi doresc să dau șanse și copiilor din lot. Posturi deficitare consider că nu avem, fiecare și-a făcut treaba bine acolo unde a fost pus să joace. În efectiv complet nu am făcut decât un egal cu Fălticeni, celelalte meciuri câștigandu-le pe teren.”, a precizat Iulian Ionesi, tehnicianul grupării rădăuțene. 

Rădăuțenii vor efectua reunirea lotului pe data de 14 ianuarie, unde Ionesi speră să aibă la dispoziție întreg lotul de jucători.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

 

Total
0
Shares
Related Posts