Aerostar Bacău și-a completat lotul cu 3 jucători, Foresta Suceava e în stand-by

Liderul Seriei I a Ligii a III-a, Aerostar Bacău se mișcă destul de bine pe piața transferurilor în această iarnă. 

Deși se află la patru puncte de locul secund, băcăuanii nu se culcă pe o urche și reușește deja 3 mutări importante pentru partea a doua a sezonului. Fundaşul central Andu Moisi (23 de ani) de la colega de serie Ozana Târgu Neamţ, goalkeeper-ul Bogdan Miron (38 de ani) de la o altă colegă de serie, Hușana Huși şi Andrei Gavrilă (20 de ani) de la Olimpic Cetate Râșnov (Liga a III-a) au venit la Bacău cu gândul promovării în Liga a II-a.

Băcăuanii își vor relua pregătirile luni, 13 ianuarie, iar în această iarnă vor efectua un cantonament de zece zile la Tărlungeni, în perioada 10-21 februarie.

Conducerea clubului Foresta Suceava, în frunte cu președintele executiv al echipei, Andrei Ciutac caută soluții în continuare pentru a întări lotul de pe Areni. Totodată se vehiculează că doi jucători de bază ai Rădăuțiului, fundașul Andrei Alecsandru și mijlocașul Radu Ungurianu sunt doriți pe Areni. Deocamdată, conducerea clubului rădăuțean i-a declarat pe aceștia netransferabili cel puțin până în vară.

Andrei Ciutac: ”Ne dorim să-i aducem pe Areni pe Andrei Alecsandru și Radu Ungurianu”

„Alecsandru și Ungurianu sunt doi fotbaliști cu calități, pe care îi urmărim de mai mult timp, iar antrenorul Petre Grigoraș ne-a transmis că îi dorește la echipă. Noi încă nu ne-am luat gândul de la ei, încă sperăm că putem cădea la un acord astfel încât cei doi să poată ajunge pe Areni”, a declarat Andrei Ciutac.

Cât despre perioada de pregătire, elevii lui Petre Grigoraș se vor antrena în localitate până pe data de 3 februarie, după care vor pleca într-un cantonament montan fie la Pojorâta fie la Câmpulung Moldovenesc. Conducerea clubului a stabilit și două jocuri amicale în compania Științei Miroslava, primul joc fiind pe teren propriu, iar cel de al doilea va fi în deplasare.

Aerostar e liderul Seriei I, cu 39 de puncte acumulate în 15 meciuri, cu patru puncte mai mult decât a doua clasată Foresta Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

 

Total
0
Shares
Related Posts