Sucevenii trebuie să afle adevărul

Românul nostru are o vorbă (printre multe altele) pe care cu siguranță ați auzit-o majoritatea dintre cei care veți citi aceste rânduri. La aproape orice colț de stradă atunci când contextul o cere auzim expresia ”nu iese fum fără foc”.

De mai bine de o lună de zile circulă pe diverse site-uri în special de sport, o scurtă înregistrare dintr-o emisiune online la care a participat fostul jucător al Sucevei, Robert Niță, în care acesta spune că într-un trecut deloc îndepărtat a avut o discuție cu un antrenor ce activează la Liga a III-a care i-a spus că deși se află într-o situație favorabilă sportiv vorbind, obiectivul impus de conducerea orașului NU e acela de a promova ci de ”a pierde cu demnitate unul din cele două baraje”.

Mulți dintre noi știind bineînțeles trecutul fotbalistic de la Suceava ne-am dus cu gândul la faptul că scurta înregistrare ne are pe noi ca și actori. Pentru a păstra un echilibru și o decență și pentru a asigura pe toată lumea de prezumția de nevinovăție personal nu o să cataloghez în nici un fel spusele lui Robert Niță.

Vreau ca prin acest articol să primesc un răspuns de la orice parte POSIBIL implicată care să îmi confirme sau infirme că Foresta Suceava se afla în acel context. După 5 ani de Liga a III-a în care am ratat din motive eminamente obiectivele, maxim 4-5 jocuri pe teren propriu, iar la activ în acești ani s-au adunat minim 10 deplasări (fie ele și până la Bucecea sau Fălticeni), după 5 ani în care am răbdat multe temperaturi cu minus pentru a fi alături de echipa orașului, după 5 ani de anonimat pe care mereu l-am tratat cu pozitivism a venit vremea ca eu suporterul sucevean să cer primul lucru.

În numele celor 11 nebuni care am făcut deplasarea la Râmnicu Sărat (600 de km dus întors), în numele celor peste 500 de suceveni care au fost la Piatra Neamț, dar în primul și în primul rând în numele tuturor microbiștilor suceveni vă întreb pe oricare dintre cei POSIBIL implicați sau care știți răspunsul mai bine decât mine sau mai bine decât noi.

”În declarația dată de Robert Niță, la emisiunea online moderată de Horia Ivanovici, fostul jucător al Forestei a făcut referire directă la clubul Foresta Suceava?”

Pentru lacrimile avute acum mai bine de 24 de ore cred că merit un răspuns sub orice formă ar veni el și oricine va avea curajul să îl dea. Nu va fi repet un răspuns exclusiv pentru mine ci pentru o întreagă comunitate.

Am început textul cu o vorbă de lemn dragă nouă românilor și o să-l închei în același mod. Să știți că și ”tăcerea e un răspuns”.

 

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts