Sponsori Sponsori

Școala de fotbal ”Daniel Bălan” – o oportunitate minunată pentru copii și juniori

Unul dintre cele mai noi cluburi de fotbal din județul Suceava, Școala de fotbal ”Daniel Bălan” reprezentată prin ACS Dream Team Suceava, oferă copiilor și juniorilor din localitățile Ipotești, Cajvana, dar și municipiul Suceava oportunitatea de a începe sau a-și dezvolta abilitățile în fotbal. Clubul și-a propus să ofere o alternativă frumoasă pentru petrecerea timpului liber și, în același timp, să ofere părinților siguranța că toți copiii vor fi într-un mediu sănătos și pozitiv.

Scopul clubului este de a atrage cât mai mulți tineri către fotbal și de a consolida frumusețea și spiritul acestui sport minunat. În prezent, proiectul a adunat deja o mulțime de copii talentați, care își doresc să devină fotbaliști de succes și să reprezinte cu mândrie orașul lor.

Clubul Dream Team Suceava are un program de pregătire intensiv pentru copii de toate vârstele, împărțiți în grupuri de vârstă. Profesorii clubului sunt Daniel Bălan, Gabriel Șuleru, Paul Bosancu, Vasile Vitu și Ovidiu Gontaru, toți specialiști în fotbal și cu o experiență vastă în acest domeniu. Aceștia se vor ocupa personal de copii și vor contribui la dezvoltarea lor armonioasă, atât în plan sportiv, cât și social.

Înscrierile sunt deschise pentru toți copiii care vor să practice sportul rege la Școala de fotbal ”Daniel Bălan”, iar pentru mai multe informații vă stau la dispoziție profesorii clubului:

  • Prof. Daniel Bălan: 0759.437.570
  • Prof. Gabriel Șuleru: 0742.963.710
  • Prof. Paul Bosancu: 0742.936.597
  • Prof. Vasea Vitu: 0752.814.265
  • Prof. Ovidiu Gontaru: 0773.955.870

Prin urmare, Școala de fotbal ”Daniel Bălan” este o școală de fotbal care merită atenția și interesul părinților care își doresc ca cei mici să petreacă timpul liber într-un mod constructiv și sănătos. În cadrul clubului ACS Dream Team, copiii se vor dezvolta armonios, își vor descoperi abilitățile și talentul și vor avea ocazia să își îndeplinească visurile de a deveni fotbaliști de succes.

Total
0
Shares
Related Posts