4 goluri, multe ratări și 5 minute de zăpadă

Etapa a 3-a a returului a adus doar un punct pentru Foresta din duelul cu incomoda CSM Focșani.

Cu câteva modificări în primul 11 față de meciul de săptămâna trecută de la Fălticeni, echipa condusă de Selim Benachour începe cum nu se poate mai rau meciul, iar după 20 de minute de joc scorul de pe tabelă arăta un usturător 2 la 0 pentru oaspeții din Vrancea. Așezați bine în teren, motivați şi lucizi la finalizare, cei de la Focșani reușesc așadar un început ideal de meci. Prima ocazie a gazdelor vine abia la capătul primei jumătăți de oră de joc și are semnătura lui Robert Martin care, deşi primește o pasă ideală şi rămâne singur cu portarul oaspeților, trage extrem de slab direct în brațele portarului. La doar câteva minute după această fază, la Suceava se pornește o adevărată furtună, iar pentru aproximativ 5 minute arbitrul trimite cele 2 echipe la cabine. Până la pauză, același Martin mai are o șansă de a-și trece numele pe lista marcatorilor, însă voleul său destul de bun este reținut de portar, scor la pauza Foresta Suceava- CSM Focșani: 0-2.

În lumea fotbalului circula o vorbă cum că un antrenor mare se vede şi la schimbările pe care le face în timpul jocului, iar ieri lui Selim Benachour i-u ieșit cu desăvârșire. La pauză, în locul lui Ionescu şi Pavel, acesta îi aruncă în luptă pe Grumezescu şi Boca, iar cei doi aveau să nu dezamăgească. După o presiune din ce în ce mai apăsătoare pentru adversar, Foresta reușește golul de 1 la 2. Robert Grumezescu, care a arătat o poftă de joc foarte bună, primește o pasă lungă în adâncime, reușește să câștige un duel cu un jucător advers, iar ajuns la marginea careului trimite o centrare care e deviată în propria poartă, iar în minutul 60 scorul devine 1 la 2. Încurajați din ce in ce mai puternic de cei aproximativ 200 de spectatori prezenți pe Areni, Foresta ratează egalarea în nenumărate rânduri, acelaşi Grumezescu, Onofraş, Căinari, Martin trec rând pe rând pe lângă golul egalizator. Nu trebuie să treacă neobservată excelenta repriză facută de juniorul Boca care se anunță un real talent al fotbalului sucevean, acesta reușind cu viteza sa foarte bună câteva acțiuni foarte bune în flancul drept. Tot de acolo a pornit şi faza golului egalizator, când la o centrare din partea dreaptă, mingea ajunge la Vremea care așază cu calm balonul pentru Robert Martin, acesta din 2-3 metri neavând decât datoria de a pune latul pentru un gol mai mult decât meritat. Din păcate pentru gazde, acest gol vine prea târziu, până la finalul meciului Foresta nereușind să mai aducă periculos mingea în careul advers. Nu o să las să treacă cu vederea repetatele trageri de timp ale celor din Focșani care după marcarea celor 2 goluri la fiecare contact cădeau ca secerați, dorind să fragmenteze jocul într-un mod total neprofesionist.

Așadar, s-a terminat 2 la 2, un rezultat de egalitate care cu siguranță nu s-ar fi întâmplat daca Foresta nu începea atât de prost meciul.

Articol scris de: Dragoş Negură

Sursa foto: Costi Solovăstru

Total
0
Shares
Related Posts