Ziua în care suporterii au meritat mai mult

Echipa antrenată de Dorin Goian a luptat eroic din primul până în ultimul minut și nu doar cu echipa Ceahlăului, dar și cu arbitrii luați parcă de pe stradă și puși să arbitreze jocul. 

Un joc antrenant, stricat de o brigadă de arbitri extrem de slabă, jucătorii Forestei Suceava s-au simțit pentru prima dată fotbaliști și asta din prisma publicului prezent care a creat o atmosferă ca în vremurile bune. Peste 5.000 de suporteri au umplut tribunele și parțial peluzele, iar scandările și aplauzele au fost la scenă deschisă atunci când ”galben-verzii” aveau fie o fază periculoasă fie un artificiu artistic pe teren. Miile de suporterii și-au susținut favoriții și au fost nu de Liga a II-a, ci de Liga I.

În prima repriză, echipa antrenată de Dorin Goian a fost un pic temătoare, a încercat să-și studieze mai degrabă adversarul și modul cum va gestiona acest joc. Oaspeții au avut câteva ocazii la care Toma Niga și-a arătat măiestria. Pe finalul primei reprize, Robert Martin putea să aducă primul gol pe Areni, însă mingea șutată de tânărul atacant sucevean a lovit stâlpul din dreapta goalkeeper-ului nemțean.

0-0 la pauză, iar partea secundă avea să sufere câteva schimbări vizibile. Jucătorii lui Goe au ieșit mai motivați de la vestiare și au pus presiune pe adversar, iar norocul și arbitrii i-au salvat pe nemțeni. Mai întâi, centralul partidei i-a refuzat Forestei un penalty la intervenția unui fundaș al Ceahlăului asupra lui Sebi Nechita, iar mai apoi la șutul spre poartă a lui Paul Cimbru care ar fi trecut de linia porții, însă tușierului i-a bătut soarele în ochi. ”Galben-verzii” au mai ratat câteva ocazii până la final prin Robert Martin și Daniel Muntean, în schimb Ceahlăul a tras mai mult de timp.

Publicul a arătat că vrea, jucătorii au arătat și ei, însă azi n-a fost să fie, poate că miercuri, într-o atmosferă cu siguranță ostilă, ai noștri o să triumfe. Pentru că așa cum îi știu deja pe jucători, dar și pe cei din staff, Foresta va lupta până la capăt și tot până la capăt vom fi și noi alături de ei. Hai, Foresta! Hai, Suceava!

PS: Nici nu are rost să comentez banner-ul afișat de galeria nemțeană, dar ca idee ar fi putut să consume vopseaua pe un mesaj de susținere a echipei nicidecum pe un conflict care nici n-ar trebui să existe. 🙂

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts