Prima înfrângere pentru Foresta Suceava. Remiză în derby-ul dintre Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți

Vineri, Foresta Suceava a suferit prima înfrângere din sezonul 2023-2024 al Ligii a III-a la fotbal, într-un meci tensionat împotriva echipei Aerostar Bacău. Partida, care a avut loc în etapa a IX-a și care a marcat finalul turului sezonului regulat, s-a încheiat cu scorul de 0-1 (0-0). Singurul gol al meciului a fost înscris de Iulian Coroamă, aducând victoria gazdelor.

În urma acestui rezultat, ”galben-verzii” au căzut pe locul secund în Seria I a Ligii a treia, fiind depășită cu un punct de CSM Bacău, care a profitat de această înfrângere pentru a urca în clasament.

În următoarea etapă formația suceveană va avea un alt meci dificil. Sâmbătă, “galben-verzii” vor întâlni echipa Rapid Brodoc, și vor căuta să revină pe primul loc pentru a-și menține șansele la promovarea în eșalonul superior deși situația financiară a clubului este una delicată. Datoriile cresc de la o zi la alta, iar jucătorii încă își așteaptă salariile restante.

În altă partidă a Seriei I a Ligii a 3-a, Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți s-au confruntat sâmbătă pe stadionul Constantin Jamaischi, într-un derby al județului Suceava.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1, și a fost marcat de momente interesante. Rădăuțenii au deschis scorul în minutul 52, când Iosif Netbai a transformat o lovitură de la 11 metri. Cu toate acestea, gazdele au luptat și au reușit să egaleze în prelungirile partidei, grație golului marcat de Asibey.

Acest rezultat a menținut Bucovina Rădăuți pe locul 3 în clasament, în timp ce Șomuz Fălticeni ocupă locul 9, ultimul în Seria I, după excluderea echipei Viitorul Darabani.

Următoarea etapă aduce noi provocări pentru ambele echipe. Bucovina Rădăuți se va deplasa la Miroslava, în timp ce Șomuz Fălticeni va juca pe teren propriu cu FC Bacău.

 

Sursa foto: Fălticeni Online

Total
0
Shares
Related Posts