Sponsori Sponsori

Ziua în care am strălucit…

”Galben-verzii” pierd la limită jocul cu UTA Arad din play-off-ul Cupei României, însă părăsesc competiția cu fruntea sus după un meci în care jucătorii s-au autodepășit.

Foresta Suceava își încheie parcursul în Cupa României în acest sezon după o prestație care s-a ridicat la nivelul așteptărilor suporterilor suceveni. Evoluția jucătorilor din meciul cu UTA Arad dă speranțe că Foresta poate reuși în acest sezon promovarea în Liga a II-a. Nu doar jucătorii au fost la înălțime și suporterii care au arătat că Suceava merită să fie cel puțin în al doilea eșalon fotbalistic din România. Totuși, a fost un meci în care jucătorii au avut un adversar mult mai greu decât echipa adversă și anume centralul partidei care a închis ochii în repetate rânduri la faze în care gruparea suceveană a fost dezavantajată.

În prima repriză, ”galben-verzii” au început jocul destul de timid, iar golul rapid al oaspeților nu i-a afectat foarte mult pe jucătorii pregătiți de Dorin Goian. Replica Forestei a venit în minutul 21 atunci când Cornel Căinari a trimis mingea peste poartă dintr-o lovitură liberă la care suporterii suceveni s-au bucurat ca la obținerea unui penalty, însă ”Căină” nu a fost la fel de inspirat ca în jocurile precedente.

În minutul 37 al primei reprize, în urma unei lovituri de la colț, Chika trimite mingea cu capul din câțiva metri spre poarta apărată de Balauru, iar goalkeeper-ul arădenilor oprește mingea pe linia porții. Până la finalul primei reprize, încurajați de către suporteri ”galben-verzii” au forțat egalarea, însă golul înscris de Raul Șteau în minutul 10 a rămas singurul pe tabelă.

În partea secundă a jocului, jucătorii lui Goe au ieșit mult mai motivați de la vestiare și fără frica de care au avut-o pe alocuri în prima repriză. După o serie de greșeli trecute de centralul partidei cu vederea, Foresta beneficiază de o lovitură liberă în minutul 71, iar Samson trimite în bara din dreapta a goalkeeper-ului arădean. Cu câteva minute înainte de fluierul final, Cornel Căinari cade în careul oaspeților, dar centralul continuă în maniera sa de arbitraj pro UTA și în loc de penalty îl avertizează pe jucătorul sucevean pentru simulare. Scorul final s-a menținut încă din minutul 10, iar ”Bătrâna Doamnă” accede în grupele Cupei României, în timp ce Foresta părăsește competiția cu fruntea sus.

Cert este că atât jucătorii cât și întreg staff-ul echipei a fost la înălțime, iar publicul așa cum ne-a obișnuit de ani de zile, unul dintre cel mai frumos din țară. De acum, drumul echipei va fi unul singur și acela duce în Liga a II-a, iar dacă rezultatele vor veni, cu siguranță publicul va fi dator să vă încurajeze în continuare pentru că doar uniți putem face performanță fie că ne numim Foresta Suceava, fie că ne numim Bucovina Rădăuți sau fie că ne numim Șomuz Fălticeni.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Fotograful sportiv 

Total
0
Shares
Related Posts