Foresta Suceava, victorie categorică cu Rapid Brodoc | Puncte și pentru Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți

Cele trei echipe sucevene, Foresta Suceava, Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni au obținut puncte în etapa cu numărul 9 a Seriei I a Ligii a III-a.

Foresta Suceava 5-1 Rapid Brodoc

Meciul dintre Foresta Suceava și Rapid Brodoc a fost un adevărat festin fotbalistic pentru puținii spectatori prezenți în tribunele stadionului Areni. ”Galben-verzii” au câștigat categoric cu scorul de 5-1, iar acest succes i-a adus pe fotoliul de lider. Odoh Chika a fost senzațional în această partidă, înregistrând un hat-trick. Cu goluri în minutele 38, 73 și 81, a arătat o poftă impresionantă de gol. Daniel Corniciuc a marcat și el în minutul 41, iar Ștefan Mihalciuc a contribuit și el la scor, cu un gol în minutul 67. De cealaltă parte, Rapid Brodoc a reușit să marcheze un gol prin intermediul lui Marian Târșa, care a transformat un penalty în minutul 28.

Știința Miroslava 1-1 Bucovina Rădăuți

Meciul dintre Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți s-a încheiat cu un rezultat de 1-1, marcând un duel echilibrat între cele două echipe. Robert Ciobanu a deschis scorul pentru Bucovina Rădăuți în minutul 27, însă golul său nu a fost de ajuns pentru că în partea secundă a jocului Știința Miroslava a reușit să egaleze în minutul 77, restabilind echilibrul în meci.

Șomuz Fălticeni 1-0 FC Bacău

Într-un alt meci important din această etapă, Șomuz Fălticeni a reușit să obțină o victorie vitală împotriva lui FC Bacău, cu un scor de 1-0. Emmanuel Osei Asibey a fost eroul zilei pentru Șomuz Fălticeni, marcând singurul gol al meciului în minutul 60. Cele trei puncte sunt o gură de aur pentru formația lui Daniel Stoica după o perioadă cu rezultate negative.

În runda următoare, Foresta Suceava evoluează în deplasare pe terenul celor de la CSM Vaslui. Tot în deplasare va evolua și Șomuz Fălticeni pe terenul grupării Aerostar Bacău. Bucovina Rădăuți va întâlni pe teren propriu CSM Bacău într-o partidă care se anunță de foc pentru ambele grupări.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Știința Miroslava

Total
0
Shares
Related Posts