Viitorul Liteni vrea să producă surpriza cu Odorheiu Secuiesc

Învinsă în manșa tur din cadrul barajului pentru promovare/menținere în eșalonul al treilea cu scorul de 2-0 de către formația Odorheiu Secuiesc, trupa lui Maranda și Holca speră la remontada. Jucătorii Liteniului au avut parte de un meci dificil în Harghita, iar echipa din localitate și-a asigurat un avantaj liniștitor în vederea returului. Formația harghiteană s-a impus cu scorul de 2-0 în urma reușitelor lui Laszlo Hodgyai în minutul 35 și Csongor Simo în minutul 73 din penalty.

În urma acestui rezultat, elevii lui Demis Maranda și Cătălin Holca încă speră la o revenire spectaculoasă cu atât mai mult cu cât vor avea parte de susținerea fanilor în limita impusă de Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății.

„O să vedeți că altfel vor sta în retur datele problemei. Recunosc, harghitenii au echipă foarte bună și stau foarte bine din punct de vedere fizic, dar să nu uităm că ei sunt fotbaliști profesioniști, doar asta fac zi de zi, or la noi lucrurile stau cu totul altfel din acest punct de vedere. Ne-au dominat în tur și au câștigat pe merit, dar să nu uităm că au primit și două penaltiuri total gratuite, din care doar unul l-au transformat. Le va fi greu la Liteni, pentru că suprafața de joc este mult mai mică, și se știe că noi suntem redutabili pe teren propriu. Un plus pentru echipa noastră îl constituie și faptul că vor reveni în echipă fundașii centrali Petru și Vlad Răzlog, care au absentat în partida de la Odorheiu Secuiesc. Avem un lot cu jucători de mare experiență, precum Daniel Bălan, Mihai Guriță, frații Paul și Ovidiu Bosancu, Claudiu Velescu, Dinu Oniu, Sergiu Corban sau Radu Tomescu. Am mare încredere în dorința lor de revanșă și eu afirm că suntem capabili să realizăm surpriza”, a declarat Demis Maranda, citat de Monitorul de Suceava.

Meciul dintre Viitorul Liteni și Odorheiu Secuiesc va avea loc duminică, 23 mai, începând cu ora 17:30 pe stadionul Ionel Pintilescu din Liteni. Totodată jocul va putea fi urmărit LIVE Video și pe SportSV.ro.

Total
0
Shares
Related Posts