Viitorul Liteni vrea să obțină biletele către finala Cupei României – regiunea Nord-Est

După victoria cu Gauss Bacău, jucătorii antrenați de Demis Maranda și Cătălin Holca mai au un singur hop în deplasarea de la Vaslui. 

Campioana județului Suceava, Viitorul Liteni, formația care a promovat în Liga a III-a, încearcă să continue seria bună a rezultatelor și caută o nouă victorie care să-i asigure calificarea în finala Cupei României – regiunea Nord-Est. Gruparea antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a trecut cu scorul de 3-2 de formația Gauss Bacău grație reușitelor semnate de Ionuț Nuțescu, Nicolae Gliga și Răzvan Bîgu.

Deși pornesc cu a doua șansă în fața formației vasluiene, echipă care s-a impus cu scorul de 8-0 în deplasare, în partida cu ACS Gauss Bacău. Sucevenii speră să facă o figură frumoasă pe stadionul Municipal din Vaslui și să obțină biletele către marea finală.

”Meci greu deschis oricărui rezultat, două echipe valoroase care au promovat în urma barajului în Liga a III-a. Dornici de victorie suntem ambele echipe, mergem la Vaslui cu efectiv complet și ne dorim victoria pentru a disputa finala regională a Cupei României.”, a declarat Demis Maranda, antrenorul Viitorului Liteni.

Partida dintre CSM Vaslui și Viitorul Liteni va avea loc, miercuri, 19 iulie, începând cu ora 18:00, pe stadionul Municipal din Vaslui.

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dănuț Chidoveț (GazetaSV.ro)

Total
0
Shares
Related Posts