Sponsori Sponsori

Viitorul Liteni și Bucovina Dărmănești reeditează finala Cupei României – faza județeană de sezonul trecut

Trupa lui Demis Maranda și Cătălin Holca și-au asigurat prezența în finala Cupei României – faza județeană după ce s-au impus categoric pe teren propriu în fața Moldovei Drăgușeni. 

După ce s-a văzut cu sacii în căruță încă din meciul tur, Moldova Drăgușeni a avut parte de un adevărat șoc la retur. Gruparea din Drăgușeni a fost spulberată de liderul Ligii a IV-a, Viitorul Liteni. Trupa lui Demis Maranda și Cătălin Holca au deschis scorul prin Tomescu în minutul 6, iar Dragomir a egalat pentru oaspeți. Un minut mai târziu, Drăgușeniul comite un penalty și rămâne în 10 oameni. Gazdele revin în avantaj prin reușita lui Lungu. Tomescu avea să ducă scorul la 4-1 după reușitele din minutele 17 și 23. Gliga închidea tabela până la pauză cu reușita din minutul 40, scor 5-1.

În partea secundă, Tomescu își trecea în cont și al patrulea gol în minutul 69, iar Gliga reușea dubla două minute mai târziu. Nuțescu a înscris pentru 7-1 în minutul 83, iar Lungu reușește și hattrick-ul după golurile reușite în minutele 85 și 86. Scor final, 10-1, iar Moldova Drăgușeni ratează șansa unei finale a Cupei României, acolo unde ajunge din nou Viitorul Liteni.

În cealaltă semifinală, Bucovina Dărmănești a încheiat la egalitate pe teren propriu scor 2-2 cu ASA Rarău și se califică în finală după victoria din tur de la Câmpulung Moldovenesc, scor 2-0. Cristian Bilț a deschis scorul din penalty în minutul 26 pentru Bucovina Dărmănești, iar la acest scor gazdele erau sigure de prezența în finală. Cristi Baicu a egalat în minutul 41 printr-un șut imparabil pentru goalkeeper-ul Dărmăneștiului, stabilind astfel și scorul pauzei.

La 6 minute de la reluarea părții secunde, Cristian Bilț a reușit dubla după o reluare simplă în fața porții în urma unei centrări. Speranțele erau din ce în ce mai puține pentru oaspeți. Lucian Jitariu a reușit să egaleze în minutele de final ale reprizei secunde în urma unei lovituri libere. Scor 2-2, iar gazdele se califică în finală acolo unde o vor întâlni pe Viitorul Liteni.

Duelul dintre Viitorul Liteni și Bucovina Dărmănești va avea loc pe Stadionul Areni. Data și ora la care va avea loc partida vor fi transmise de AJF Suceava.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Dănuț Chidoveț – GazetaSV.ro

Total
0
Shares
Related Posts