Viitorul Liteni, ”dublă” grea cu FC Odorheiu Secuiesc

Pentru Viitorul Liteni drumul către Liga a III-a trece pe la Odorhei. Ghinion la tragerea la sorți pentru trupa lui Demis Maranda și Cătălin Holca.

Orașul Liteni este la 180 de minute de o premieră istorică pentru fotbalul local însă trebuie să treacă de una dintre cele mai grele echipe pe care le-ar fi putut întâlni la barajul de promovare în Liga a III-a. Viitorul Liteni va juca în deplasare primul meci cu FC Odorheiu Secuiesc, duminică, începând cu ora 18:00, iar returul se va disputa la Liteni week-end-ul următor.

Demis Maranda: ”O deplasare dificilă din toate punctele de vedere”

Nu știu cum s-au stabilit acele urne de am ajuns să jucăm tocmai la Odorhei, când ne așteptam de fapt să întâlnim Borca sau Pașcani. Va trebuie să plecăm cu noaptea în cap, pentru că vom petrece jumătate de zi pe drumuri. Nu mai vorbesc de costurile de transport, masă sau de valoarea adversarului”, a declarat Demis Maranda, antrenorul Viitorului Liteni, citat de GazetaSV.ro.

Viitorul Liteni reprezintă județul Suceava la barajul de promovare în Liga a III-a după ce s-a impus în finala Ligii a IV-a cu scorul de 1-0, în fața celor de la LPS Suceava. Adversara sucevenilor este ocupanta locului al nouălea din Seria a V-a a Ligii a III-a.

Viitorul Liteni a ajuns la barajul de promovare, după ce s-a impus în finala Ligii a IV-a din județul Suceava, cu scorul de 1-0, în fața celor de la LPS Suceava.

Dinamo Bacău – Bradu Borca și CSM Pașcani – CSM Vaslui sunt alte două meciuri de baraj din regiunea nord-est.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: GazetaSV.ro

Total
0
Shares
Related Posts