Larix Dornișoara, Dream Team Ipotești și Juniorul Fălticeni își continuă seria de invincibilitate în Liga a V-a

Maximum de puncte pentru Larix Dornișoara, Dream Team Ipotești și Juniorul Fălticeni în Seria a II-a a Ligii a V-a. Cele mai multe goluri s-au înscris în partida dintre Șomuz II Fălticeni și Stejarii Dragomirnei. 

Larix Dornișoara a făcut golaveraj și în partida disputată în deplasare la Frasin în fața Avântului. Jucătorii din Poiana Stampei au dispus cu scorul de 5-0 grație reușitelor semnate de Sergiu Costin, Petrișor Străchinariu, Radu Apostolache (2 goluri) și Ovidiu Hordouan. În urma acestui rezultat, Larix acumulează 12 puncte și are un golaveraj de invidiat 37-2 după doar patru etape.

Într-un alt joc al etapei, Juniorul Fălticeni a trecut fără emoții de Bradul Vama câștigând cu scorul de 4-1. Pentru trupa lui Eduard Lichtenstein au marcat Ovidiu Cristea, Florin Bidan, Călin Chiriac și Dan Nistor. Fălticenenii rămân pe poziții în lupta pentru primul loc cu 12 puncte, însă cu un golaveraj mai slab decât al formațiilor Larix Dornișoara și Dream Team Ipotești.

Șomuz II Fălticeni și Stejarii Dragomirnei au oferit meciul rundei în Seria a II-a a Ligii a V-a. Oaspeții s-au impus cu scorul de 8-2 prin reușitele semnate de Cosmin Prisăcaru, Vlăduț Vartolomei (2 goluri), Ciprian Ieșean (2 goluri), Andrei Jureschi, Denis Adeaconului și Cristi Bilăucă.

Carpatic Suceava nu a avut nici o șansă în fața echipei pregătite de Daniel Bălan. Dream Team Ipotești s-a impus cu scorul de 3-0 pe terenul lui Carpatic și visează la Liga a IV-a. Adrian Doroșcan și Claudiu David (două goluri) au fost marcatorii echipei din Ipotești care se menține pe locul secund cu maximum de puncte după 4 etape.

Valea Suhei a pierdut la scor de tenis pe teren propriu în fața formației Vânătorul Dorna Candrenilor. Oaspeții s-au impus cu scorul de 6-0 prin reușitele semnate de Denis Covalciuc (3 goluri), Ionel Axinte, Marius Ioniță și Claudiu Pavel.

Clasamentul Ligii a V-a Seria a II-a: 

# Echipa M P
1 AS Larix Dornișoara 4 12p
2 ACS Dream Team 4 12p
3 AS Juniorul Fălticeni 4 12p
4 ACS Bradul Vama 4 7p
5 ACS Stejarii Dragomirnei 4 6p
6 AS Vânătorul Dorna Candrenilor 4 6p
7 ACS Avântul Frasin 4 4p
8 ACS Carpatic Suceava 4 0p
9 ACS Șomuz Fălticeni II 4 0p
10 ACS Valea Suhei 4 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Juniorul Fălticeni 

Total
0
Shares
Related Posts