Robert Martin și Marian Ilie: ”Avem și noi ambițiile noastre și o să câștigăm”

Jucătorii Forestei Suceava sunt motivați 100% înaintea meciului tur din finala barajului de promovare cu Ceahlăul Piatra Neamț.

Deși miza este una foarte mare, tânărul atacant al Forestei Suceava, Robert Martin speră să marcheze cât mai mult în poarta Ceahlăului și să asigure împreună cu colegii săi promovarea încă din meciul de pe Areni. Totuși, Martin este conștient că această dublă va fi una diferită față de jocurile din campionat, însă speră ca aportul publicului să-i împingă de la spate așa cum au făcut-o și în duelul cu CSM Râmnicu Sărat.

Robert Martin: ”Vrem să promovăm” 

”Va fi cu siguranță o dublă diferită față de jocurile din campionat, o încărcătură mai mare pentru jucătorii ambelor echipe. Nu consider un dezavantaj faptul că jucăm primul acasă și al doilea în deplasare, însă sper să facem un meci foarte bun aici și să decidem pe teren propriu promovarea în Liga a II-a. Avem și noi ambițiile noastre și o să câștigăm.”, a declarat Robert Martin.

La fel de încrezător este și tânărul Marian Ilie, decisiv în multe dintre jocurile Forestei. Tânărul mijlocaș a devenit un jucător cheie în echipa antrenată de Dorin Goian și speră să încununeze rezultatele din prezent cu o pormovare în Liga a II-a.

”Am emoții, însă ele sunt pozitive, sunt normale și cred că o să facem față. Vor fi două jocuri dificile, însă suntem încrezători că putem scoate două rezultate pozitive care să ne asigure promovarea în Liga a II-a.”, a declarat Marian Ilie.

Foresta Suceava joacă sâmbătă, de la ora 18:00, pe Areni manșa tur a finalei barajului pentru promovare împotriva Ceahlăului Piatra Neamț.
Programul caselor de bilete pentru partida cu Ceahlăul Piatra Neamț este următorul
  • Vineri, intre 13:00 și 18:00, biletele pot fi achiziționate de la intrarea de lângă sediul Poliției Județene.
  • În ziua meciului, biletele pot fi cumpărate, începând cu ora 13:00, de la casele de bilete de la intrarea principală de la Primărie.
  • Prețul unui bilet la manșa tur a finalei pentru promovare este de 10 lei.
Total
0
Shares
Related Posts