VIDEO | Ionuț ”Pitbull” Atodiresei în lacrimi la conferința de presă

Unul dintre cei mai cunoscuţi luptători de kickboxing din România, Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, și-a anunțat retragerea după 20 de ani.

Astăzi, de la ora 19:00 va avea loc Gala Colosseum Tournament XIV, o gală în care fălticeneanul Ionuț Atodiresei va lupta pentru ultima dată. Promotorii acestui eveniment și-au dorit ca retragerea lui Ionuț să fie specială și împreună cu autoritățile locale vor organiza evenimentul de retragere în sala Gabriel Udișteanu – NADA FLORILOR.

Înaintea ultimei sale lupte, în cadrul unei conferințe de presă, Ionuț ”Pitbull” Atodiresei a fost surprins în lacrimi, moment în care toți cei prezenți i-au scandat numele:

„Emoţiile vor fi mari, deoarece voi lupta în faţa alor mei. Cred că vine şi bunica, în premieră. Are 85 de ani. Va fi ultima mea luptă. Am şi eu o vârstă. Voi continua să mă antrenez pentru mine, dar nu voi mai intra în ring. Am o academie şi voi pregăti elevii mei să ajungă la un nivel cât mai înalt. Chiar şi în această gală, am doi luptători. Va fi un spectacol cu adevărat impresionant”, a declarat Ionuţ Atodiresei.

În cadrul acestei gale va lupta și suceveanul Andrei Ostrovanu care a decalarat în cadrul conferinței de presă că își dorește foarte mult ca sala să fie plină la ora evenimentului. Organizatorii au anunțat că s-au vândut toate biletele în mediul online. Evenimentul va fi transmis în direct de către DigiSport începând cu ora 19:00. SportSV.ro și NEst-TV Channel vor fi prezente la eveniment.

VIDEO CU CONFERINȚA DE PRESĂ

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Colosseum Tournament

Total
0
Shares
Related Posts