Sponsori Sponsori

Alte sporturi | Fotbalul de sală revine în Suceava…

Fotbalul de sală (Futsal) revine în Suceava cu gânduri și așteptari mari de la CSS Nicu Gane Fălticeni și Bukovina Vicov, ambele echipe participând anul aceasta în Campionatul Național de Juniori U19. Trupa din Fălticeni a reușit luni, 14 octombrie, o victorie clară împotriva formației ACS Futsal Poli Iași cu scorul de 18-2.

Prima repriză a fost dominată de Fălticeni scorul fiind de 6-1 la pauză, iar în partea a doua, echipa antrenată de Irimie Marcel a “bombardat” poarta ieșenilor, scorul final fiind 18-2. Nici incidentele nu au lipsit de la această partidă după ce un jucător ieșean a lovit un adversar cu piciorul după ce arbitrul oprise jocul din cauza unui fault comis de către un jucător al oaspeților.

Iașul s-a prezentat la Fălticeni cu 7 jucători și fără antrenor. În urma acestui rezultat, Fălticeni obține 3 puncte și urcă pe primul loc cu un meci mai mult decât Ceahlăul Piatra Neamț, fiind la egalitate de puncte cu echipa nemțeană. Cele două formații au câte 3 puncte, dar Fălticeniul are cu un golaveraj mai bun. Următorul meci pentru CSS Nicu Gane Fălticeni va fi la Vicov acolo unde va întâlni formația Bukovina Vicov.

Pentru formația lui Irimie Marcel, obiectivul principal în acest sezon este calificarea la turneul de elită acolo unde se vor întâlni cele mai bune echipe de Futsal din țară.

 

Articol scris de: Paul Cojocariu

Total
0
Shares
Related Posts