După victoria de la Rădăuți, Bucovina merge la Însurăței hotărâtă să-și adjudece războiul

La o săptămână distanță după ce golurile marcate de Florescu și Stoian i-au făcut pe cei de la Bucovina Rădăuți mari favoriți la calificarea în finala barajului, trupa lui Iulian Ionesi caută să dea și lovitura de grație Daciei Unirea Brăila pentru a lua tichetele către continuarea visului numit liga a doua.

Iulian Ionesi știe că Brăila va mușca altfel la ea acasă

Conștient că nu e nimic jucat încă, antrenorul rădăuțenilor a declarat că jucătorii săi vor aborda cu maximă concentrare returul de la Însurăței întrucât formația din Brăila e redutabilă pe teren propriu. Și frica antrenorului de la Rădăuți e susținută de cifre, Dacia Unirea Brăila are o reputație de apărat sâmbătă după masă. Echipa lui Florentin Petre a punctat de nu mai puțin de 29 de ori în cele 9 partide disputate ca și gazdă având o medie de 3.2 goluri pe meci. Un alt factor ce îi dă bătăi de cap lui Ionesi e starea gazonul de la Însurăței, acesta favorizează în opinia sa tehnica formației gazdă.

După muncă și răsplată

Veștile bune au curs de la început de săptămână pentru Bucovina Rădăuți, conducerea achitând restanțele salariale jucătorilor astfel ca aceștia să fie cu burta plină înaintea deplasării de la Însurăței. Mai mult decât atât sponsorul principal al echipei, firma Tarsin, a promis un bonus consistent dacă echipa va reuși să ducă până la capăt munca începută pe stadionul municipal din Rădăuți acum o săptămână și va elimina Dacia Unirea Brăila.

Rădăuțenii caută să spele onoarea județului

După ce Foresta Suceava a fost bătută categoric la Galați de Oțelul, Florescu, Stoian și compania au misiunea de a duce steagul județului cel puțin până în finala barajului de promovare unde îi va aștepta aproape sigur formația gălățeană. Nu e nimic jucat așadar, Bucovina Rădăuți pleacă cu un avantaj de două goluri și cu avantajul de a avea deja respectul iubitorilor de fotbal din Suceava pentru performanțele din acest sezon, o să fie un meci greu împotriva unei echipe rănite după eșecul din tur însă Iulian Ionesi și compania sunt obișnuiți cu statutul de outsideri. Să le urăm băieților noroc și să credem că în meciul de mâine cât și în finala barajului buturuga mică o să răstoarne carul mare.

Articol scris de: Marian Silviu

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts