Victorie pentru Foresta Suceava în derby-ul cu Bucovina Rădăuți

Etapa a II-a a play-off-ului Ligii a III-a a adus pe Areni un meci foarte așteptat între Foresta și Bucovina Rădăuți, primele două clasate în ierarhia Seriei I. A fost o partidă tensionată și strânsă, în care singurul gol a fost marcat de mijlocașul Filip, pentru Foresta, în minutul 32. Căpitanul echipei Bucovina, Florescu, a fost eliminat în minutul 88, după ce a încasat al doilea cartonaș galben. Cu această victorie, Foresta și-a consolidat poziția de lider al Seriei I din Liga a III-a.

Foresta a început meciul cu următoarea formulă de joc: Niga – Grosu, Cimbru, Makongo, Nițu – Samson, I. Marian – Hagiu, Căinari, Filip – Martin.

Pe de altă parte, Bucovina a aliniat următorii jucători: Udeanu – Leonte, Florescu, Dumitraș, Coajă – Ungurianu, Cimbru – Aftanache, Coroamă, Stroe – Stoian.

În celălalt meci al rundei, Ceahlăul a reușit să câștige cu scorul de 3-2 împotriva echipei CSM Bacău, pe teren propriu. Astfel, Ceahlăul a acumulat primele puncte în play-off-ul Ligii a III-a.

În etapa următoare, Foresta va evolua în deplasare cu CSM Bacău, în timp ce Bucovina va primi vizita Ceahlăului. Va fi un meci interesant, cu implicații importante în lupta pentru promovarea în Liga a II-a.

În play-out, echipa Șomuz Fălticeni a pierdut cu 4-3 în fața echipei Știința Miroslava, într-un meci care a avut multe goluri și evenimente. Cei care au marcat pentru Știința Miroslava au fost Alima (’16), Bilendo (’33), Danale (’83) și Ayamantey (90+2), iar pentru Șomuz au înscris Cîrstean (’10, ’45 – penalty) și Bolu (’14). Echipa fălticeneană va sta în etapa a III-a din play-out.

 

Sursa foto: Fotograful Sportiv

Total
0
Shares
Related Posts