Vasile Vitu îi urmează pe Dorin Goian și Daniel Bălan la Foresta Suceava

Vasile Vitu, căpitanul și unul dintre cei mai importanți jucători ai Bucovinei Rădăuți în ultimele sezoane s-a înțeles cu clubul Foresta Suceava. 

Ușor-ușor echipa Rădăuțiului se mută la Suceava odată cu venirea lui Goian și Bălan pe banca tehnică. Cei doi antrenori ai ”galben-verzilor” nu au ascuns în cadrul unei emisiuni pe SportSV.ro faptul că pe lista de transferuri se regăsesc și câteva nume importante ai fostei lor echipă. Dacă Radu Ungurianu a venit pe Areni încă din iarnă, Vasile Vitu a semnat în cursul acestei săptămâni cu gruparea suceveană. Vitu a petrecut o perioadă de patru ani la Rădăuți, perioadă în care a reușit să se impună în primul ”11” devenind totodată și căpitanul echipei.

Fostul fundaș al Rădăuțiului a semnat un contract pe două sezoane cu Foresta Suceava. Acesta este un produs al fotbalului sucevean și a evoluat de-a lungul carierei la formații precum: Sporting Suceava, CFR Rapid Suceava, Bucovina Pojorâta sau CSM Bucovina Rădăuți. Cu toate acestea, Vitu este originar din Chișinău, Republica Moldova.

Fundașul în vârstă de 27 de ani consideră că a petrecut o perioadă frumoasă la Rădăuți și îi vor rămâne întipărite în inimă cele mai frumoase momente alături de echipa rădăuțeană. În urma transferului la Foresta, acesta este încrezător că noul proiect cu Goian și Bălan va readuce fotbalul de calitate la Suceava, acolo unde speră să pună umărul pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

”Înainte de a vorbi despre transferul la Foresta Suceava, vreau să mulțumesc tuturor celor din Rădăuți pentru cei patru ani minunați petrecuți la club, începând cu suporterii echipei, oamenii din angrenajul echipei, colegi, prieteni, domnului primar și nu în ultimul rând lui Iulian Ionesi, cel care rămâne a fi mai mult decât un coleg și prieten. Le urez succes în continuare și sa rămână la fel de implicați în proiectele și obiectivele propuse. Cât despre transferul la Foresta Suceava, sunt bucuros că voi putea colabora din nou cu cei doi antrenori Dorin Goian și Daniel Bălan, ei fiind practic intermediarii transferului meu la Foresta Suceava. Îmi doresc să fiu sănătos și să contribui la obiectivele propuse de club.”, a declarat Vasile Vitu pentru SportSV.ro. 

Vasile Vitu este considerat ca fiind urmașul lui Goian în fotbalul sucevean, iar calitățile sale confirmă acest lucru.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts